Hygienická pomůcka

Satisfyer Feel Good menstruační kalíšky 2 ks fialové

Značka: SATISFYER

Satisfyer Feel Good jsou menstruační kalíšky z vysoce kvalitního silikonu, který se plně přizpůsobí vašemu tělu. Komfortní tvar se stopkou usnadňuje manipulaci.

219
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Satisfyer Feel Good menstruační kalíšky 2 ks fialové

50138659

Úvod

Menstruační kalíšky z vysoce kvalitního silikonu, který se plně přizpůsobí vašemu tělu. Satisfyer Feel Good mají komfortní tvar se stopkou, která usnadňuje manipulaci. Sada obsahuje dvě velikosti kalíšku + textilní sáček. Menstruační kalíšky mají, na rozdíl od tampónů či vložek, řadu výhod: Podporují správnou vlhkost vaginální sliznice i rovnováhu pH, která je důležitá pro přirozenou bakteriální flóru. S menstruačním kalíškem se můžete koupat a ani vám nebude bránit při sexu s partnerem během vašich dnů. Kalíšek má životnost až několik let. Díky této jednorázové investici, můžete významně ušetřit – a to nejen vaši peněženku, ale i životní prostředí! – nemusíte totiž řešit neustálé nákupy jednorázových menstruačních pomůcek, a snížíte množství vámi vyprodukovaného odpadu.

Balení obsahuje

  • 1x menstruační kalíšek 15 ml – pro dny se slabší menstruací, je také vhodný pro začátečnice a ženy asi do 30 let
  • 1x menstruační kalíšek 20 ml – pro silnější menstruaci, doporučuje se ženám, které již rodily a ženám nad 30 let
  • textilní sáček na uskladnění

Použití

  • Kalíšek stačí pouze stlačit a vložit. Po rozvinutí je zcela nepropustný a podle síly menstruace zajistí ochranu až na 12 hodin.
  • Až budete chtít kalíšek vyměnit, nejprve odstraňte podtlak. Poté jej vyjměte a vypláchněte., popřípadě omyjte teplou vodou a mýdlem. Pokud není v dosahu voda, kalíšek jen otřete.
  • Chcete-li při zavádění kalíšku použít lubrikační přípravek, vyberte gel na vodní bázi, který nepoškozuje materiál.
  • Mezi menstruačními cykly kalíšek vysterilizujte varem (stačí 3 minuty) nebo můžete použít dezinfekční prostředek k údržbě erotických pomůcek.

Upozornění

  • Používání menstruačních kalíšků se nedoporučuje ženám se zavedeným nitroděložním tělískem. Hrozí uvolnění tělíska. Poraďte se proto se svým gynekologem.
  • Z hygienických důvodů není možné při koupi tohoto zboží odstoupit od kupní smlouvy ve lhůtě 14 dní bez uvedení důvodu v případě, že kupující vyňal zboží z uzavřeného obalu.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.