Doplňkové krmivo

Aptus Apto-Flex chew 50 ks

Značka: APTUS

Aptus Apto-Flex chew je kloubní výživa pro střední a velké psy. Žvýkací tablety s kuřecí příchutí pomáhají zachovat pohyblivost a zdravé klouby.

925
Ušetříte 15%

Původní cena:  1 090 Kč  ·  sleva 165 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1090 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Aptus Apto-Flex chew 50 ks

50143086

Úvod

Kloubní výživa Aptus Apto-Flex chew jsou žvýkací tablety určené pro střední a velké psy. Obsahuje pečlivě vybrané ingredience pro udržení zdravých kloubů: glukosamin, MSM, chondroitin sulfát, kyselinu hyaluronovou, vitamin C a mangan k posílení podpůrného účinku. Tato šestisložková receptura přináší novou technologii MYTHO CONDRO® zajišťující lepší vstřebatelnost a využitelnost účinných složek. Přípravek je formulován do pamlsku s kuřecí příchutí, takže svého parťáka k jeho spolknutí nebudete muset přemlouvat.

Hlavní vlastnosti

  • pokročilá kloubní výživa
  • podpora pohyblivosti, struktury a flexibility kloubů
  • technologie MYTHO CONDRO® pro lepší vstřebatelnost účinných složek
  • žvýkací tablety s kuřecí příchutí
  • doporučuje pro psy nad 15 kg

Dávkování

Při váze zvířete 15-25 kg podávejte 1 žvýkací tabletu denně. Psům nad 25 kg podávejte 2 žvýkací tablety denně. První čtyři týdny můžete dávku zdvojnásobit. Pokud podáváte více než jednu tabletu, rozdělte dávku na ranní a večerní. Vždy dodržujte doporučení vašeho veterináře.


Složení

Glukosamin, chondroitin, rybí tuk (včetně EPA + DHA), kolagen typu II včetně nedenaturovaného kolagenu, slávka zelenoústá a antioxidanty: MSM, vitamíny E & C a mangan. Pomocné látky: Potassium sorbate, antioxidanty.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí a zvířat.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.