Zdravotnické prostředky

Soratinex Dr. Michaels olej 200 ml

Zdravotnický prostředek Soratinex Dr. Michaels olej hydratuje pokožku a společně s gelem a krémem slouží k odstranění příznaků chronické ložiskové lupénky.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

929
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Soratinex Dr. Michaels olej 200 ml

50142044

Úvod

Zdravotnický prostředek Soratinex Dr. Michaels olej s obsahem přírodních esenciálních olejů a vitamíny A a E slouží k hydrataci a ochraně pokožky. K odstranění příznaků chronické ložiskové lupénky je bezpodmínečně nutné používat jej společně s přípravky Soratinex krém a gel, které se vzájemně doplňují. Olej pomáhá prodloužit účinek krému v pokožce. Celou trojkombinaci používejte 2x denně 6-8 týdnů. Olej můžete používat bez omezení.

Hlavní vlastnosti

  • hydratuje a chrání pokožku před vysycháním
  • prodlužuje účinek krému v pokožce
  • vhodný na tělo i vlasovou pokožku

Složení

Liquid paraffin, Solid paraffin, Marigold extract, Safflower, Castor oil, Olive oil, Sesame oil, Wheat germ oil, Emu oil, Lavender oil, Rosemary oil, Rose oil, Evening primrose oil, Lemongrass oil.


Použití

Soratinex olej se používá po aplikaci gelu a krému. Nanáší na pokožku hlavy a těla, s výjimkou genitálu a obličeje, kam se nanáší pouze krém. Pokožka hlavy: Rozhrňte vlasy a naneste olej na vlasovou pokožku. Používejte každý večer, nechte působit přes noc a ráno smyjte pomocí čisticího gelu Soratinex nebo teplou vodou. Tělo: 2x denně vmasírujte do pokožky.

Hydratace pokožky s přírodními oleji

Dr. Michaels Soratinex olej obsahuje bohatou kompozici rostlinných olejů a silic (slunečnice, ricinový olej, olivový olej, olej z pšeničných klíčků, levandulová silice, rozmarýn, pupalka a voňatka citrónová) a emu oleje. Samostatně jej můžete použít k promaštění a hydrataci pokožky po koupeli nebo přidat trochu oleje rovnou do koupele. Tento přírodní hydratační prostředek pomáhá pokožce nahradit ztrátu vody a tuků, vytváří na jejím povrchu přirozený ochranný film.


Upozornění

Přípravek není určen pro děti mladších 3 let. Přípravky přestaňte používat, jestliže se u Vás projeví podráždění nebo vyrážka. Kožní aplikace může zvýšit citlivost na sluneční záření (UVB). Než vystavíte pokožku slunečnímu záření na místa, kde jste aplikovali olej, použijte krém s vysokým ochranným UV faktorem. Zdravotnický prostředek nepřibližujte k očím. Nepoužívejte na poraněnou nebo zanícenou pokožku. U méně než 1 % pacientů se může vyskytnout folikulitida. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Zdravotnický prostředek třídy I.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.