Kosmetika

Dr. Max Natural Conditioner with Aloe Vera 240 ml

Značka: DR. MAX

Dr. Max Natural Conditioner with Aloe Vera je balzám vytvořený 97 % přírodních složek pečujících o hydrataci a výživu vlasů.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z dubnového letáku a kupóny. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
199
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr. Max Natural Conditioner with Aloe Vera 240 ml

50140804

Úvod

Dr. Max Natural Conditioner with Aloe Vera obsahuje 97 % přírodních složek pečujících o hydrataci a výživu vlasů. Tento balzám vytvořený z rostlinných olejů a extraktů dává vlasům měkkost a poddajnost. Je obohacený o šťávu z Aloe vera, vitaminy panthenol a biotin a výtažek z vrbové kůry.

Výsledek

  • posiluje a vyživuje vlasové vlákno
  • po použití jsou vlasy hebké a lesklé
  • obsahuje 97 % přírodních složek
  • balzám je dermatologicky testovaný
  • vhodný i pro vegany

Složení

Natural Conditioner with Aloe Vera mimo jiné obsahuje: šťávu z Aloe vera, extrakt z vrbové kůry, bambucké máslo, arganový olej, kokosový olej, extrakt z květů gardénie, výtažek z růže, lékořici, hydrolyzovaný extrakt z červené řasy, extrakt z listů čekanky, panthenol, biotin, glycerin, kyselinu mléčnou.


Použití

Po umytí vlasů naneste dostatečné množství kondicionéru od střední délky vlasů až po konečky. Nechte 2-3 minuty působit a důkladně opláchněte. Optimálních výsledků dosáhnete při použití se šamponem Natural Shampoo with Aloe Vera.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.