Zdravotnické prostředky

Dr. Max Sprej na suché hrdlo 25 ml

Značka: DR. MAX

Dr. Max Sprej na suché hrdlo je zdravotnický prostředek, který zmírňuje pocit sucha v krku a v ústech. Vytváří ochranný film na sliznici hrdla a zvlhčuje ji. Pro dospělé a děti od 3 let.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z dubnového letáku a kupóny. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
129
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr. Max Sprej na suché hrdlo 25 ml

50140826

Úvod

Zdravotnický prostředek Dr. Max Sprej na suché hrdlo pomáhá mírnit pocit sucha v krku a ústech. Polysacharidy z obsažené puchratky kadeřavé (irský mech) vytváří ochranný film na sliznici, který poskytuje dlouhotrvající pocit hydratace. Přípravek je vhodný pro dospělé a děti od 3 let.

Kdy používat Dr. Max Sprej na suché hrdlo?

  • při chrapotu a pocitu škrábání v krku
  • při přetrvávajícím kašli
  • pro posílení hlasivek pro ty, kteří pracují s hlasem

Složení

Množství účinných látek v 1 dávce (0,1 ml): Chlorid sodný 0,0005 ml, chlorid draselný 0,0002 ml, extrakt z puchratky kadeřavé (Chondrus crispus) 0,00005 ml. Další látky: Demineralizovaná voda, glycerin, malinové aroma, kyselina citronová, sukralóza, sorban draselný.


Použití

Aplikujte 1-2 vstřiky do hrdla 3-4x denně po jídle. Z hygienických důvodů a z důvodu prevence šíření infekce by mělo být jedno balení používáno pouze jednou osobou. Po každém použití omyjte špičku pod tekoucí vodou a jemně osušte.


Upozornění

Nepoužívejte v případě přecitlivělosti (alergie) na některou ze složek přípravku. Není určeno pro děti do 3 let. Vyhněte se kontaktu s očima. Pokud se objeví jakékoli potíže, přestaňte přípravek používat. Používání zdravotnického prostředku během těhotenství a kojení je třeba konzultovat s lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.