Kosmetika

MAGNETIFICO Pheromone Seduction parfém pro ženy 30 ml

MAGNETIFICO Pheromone Seduction parfém pro ženy s elegantní, velmi ženskou protkanou nádechem květin, citrusů, sladké vanilky a cedrového dřeva.

NAVÍC MAGNETIFICO Secret Scent parfém pro ženy 2 ml Při nákupu vybraných produktů značky Magnetifico získáte NAVÍC MAGNETIFICO Secret Scent parfém pro ženy 2 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
799
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MAGNETIFICO Pheromone Seduction parfém pro ženy 30 ml

50143148

Úvod

Svůdná vůně s příslibem vášně a intenzivního prožitku – to je MAGNETIFICO Pheromone Seduction. Tento výrazný dámský parfém se vyznačuje elegantní, velmi ženskou vůní s omamným nádechem květin, citrusů, sladké vanilky a cedrového dřeva. Nechte se svést spojením rafinovaných vonných ingrediencí, které vám spolu s obsaženými feromony pomohou stát se neodolatelnou femme fatale.

Smyslná řada dámských parfémů MAGNETIFICO – Power of Feromones 

Řada MAGNETIFICO – Power of Pheromones se pyšní sofistikovaným složením, jež vzniklo na základě AT-SC-R FORMULY. Jedná se o kombinaci vonných složek umocňujících smyslnost a přitažlivost žen. Dodává jim potřebnou sebejistotu a vůni, které jen málokterý muž odolá.

Hlavní vlastnosti:

  • smyslná cypřišově-ovocná vůně
  • podrthuje atraktivitu žen
  • vhodná zejména na večerní nošení

Složení

Hlava: bergamont, pomeranč, černý rybíz.
Srdce: růže, jasmín, konvalinka, švestka.
Základ: cedrové dřevo, jantar, pačula, vanilka.


Použití

Aplikujte na krk, dekolt.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.