Doplněk stravy

Leros Očista Lymfa 20x1,5 g

Značka: LEROS
5.0

Pročišťující bylinný čaj Leros Očista Lymfa v nálevových sáčcích obsahuje diuretické byliny (kopřiva a vřes). Vřes podporuje normální funkce močových cest.

55

Cena za 100 g: 183,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Leros Očista Lymfa 20x1,5 g

50142654

Úvod

Leros Očista Lymfa je doplněk stravy ve formě bylinného čaje v nálevových sáčcích, který obsahuje diuretické byliny kopřivu a vřes, které vhodně doplňuje svízel a skořice. Svízel přítula má pozitivní vliv na činnost lymfatického systému. Vřes obecný napomáhá normální funkci močových cest, především ledvin. Kopřiva je královnou bylin, v této čajové směsi se využívá hlavně kvůli její schopnosti podpořit vylučování vody z organizmu. Také podporuje normální činnost ledvin a působí na celkové osvěžení těla. 

Hlavní vlastnosti:

  • svízel podporuje činnost lymfatického systému
  • kopřiva a vřes napomáhají činnosti močových cest, ledvin
  • skořice podporuje normální funkce močové soustavy

Dávkování

Dospělí 2–3 šálky denně.


Složení

Kopřiva dvoudomá 50 %, vřes obecný 25 %, svízel přítula 15 %, skořicovník čínský 10 %.


Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné u pacientů s onemocněním srdce a oběhového systému. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku bylinné směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.