Kosmetika

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect denní krém náhradní náplň 50 ml

Značka: EUCERIN
3.7

Denní krém Hyaluron-Filler + 3x Effect od značky Eucerin intenzivně hydratuje, redukuje známky stárnutí a zanechává jasnou a zářivou pleť. Obsahuje SPF 15 a chrání před vznikem pigmentových skvrn.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 ozančených produktů značky Eucerin v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024, nebo do vyprodání zásob.
825
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect denní krém náhradní náplň 50 ml

50143257

Úvod

Denní krém Hyaluron-Filler + 3x Effect od značky Eucerin intenzivně hydratuje, redukuje známky stárnutí a zanechává jasnou a zářivou pleť. S přibývajícím věkem dochází u pleti ke strukturálním změnám. Pokožka ztrácí pružnost a pevnost a objevují se vrásky a pigmentové skvrny. Tento denní krém zmírňuje i pokročilé známky stárnutí. Složení s vysoko a nízkomolekulární kyselinou hyaluronovou hydratuje a vyplňuje vrásky. Podporuje ochrannou vrstvu pokožky zabraňuje jejímu vysychání. Krém s SPF 15 chrání před vznikem tmavých skvrn, zabraňuje působení volných radikálů a fotostárnutí. Náhradní náplň obsahuje o 90 % méně plastu než standardní balení Hyaluron-Filler v dóze, refill je vyroben z 91,7 % recyklovaného papíru.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a regeneruje
  • brání vzniku pigmentových skvrn a vrásek
  • chrání před UV zářením, SPF15
  • zanechává hladkou a zářivou pleť
  • náhradní náplň v udržitelném obalu

Použití

Před vložením náhradní náplně do dózy se ujistěte, že jsou všechny komponenty suché. Sejměte fólii a vložte náplň do dózy. Nanášejte ráno na dobře vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Jemně vmasírujte do kůže. Vyhněte se očím.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.