Kosmetika

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect noční krém náhradní náplň 50 ml

Značka: EUCERIN
4.9

Noční krém Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect intenzivně regeneruje pleť v průběhu spánku. Díky kyselině hyaluronové udržuje vlhkost v pleti a redukuje jemné vrásky.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 ozančených produktů značky Eucerin v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024, nebo do vyprodání zásob.
825
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect noční krém náhradní náplň 50 ml

50143258

Úvod

Noční krém Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect intenzivně regeneruje pleť v průběhu spánku. Obsahuje vysokomolekulární a nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou a glycin saponinu a enoxolonu. Tyto látky dokonale hydratují a posilují ochrannou vrstvu pleti. krém redukuje jemné vrásky a navrací pleti svěžest a jas. Ráno po probuzení bude vaše pokožka viditelně jemnější s mladistvým jasem. Krém navíc stimuluje vlastní produkci kyseliny hyaluronové v pokožce a díky tomu udržuje potřebnou vlhkost v pleti. Náhradní náplň obsahuje o 90 % méně plastu než standardní balení Hyaluron-Filler v dóze, refill je vyroben z 91,7 % recyklovaného papíru.

Hlavní vlastnosti:

  • regeneruje pleť v průběhu spánku
  • dokonale hydratuje a vyživuje
  • redukuje vrásky a navrací pleti svěží vzhled

Použití

Před vložením náhradní náplně do dózy se ujistěte, že jsou všechny komponenty suché. Sejměte fólii a vložte náplň do dózy. Nanášejte ráno na dobře vyčištěný obličej, krku a dekoltu. Jemnými krouživými pohyby vmasírujte do pleti. Vyhněte se očím.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.