Doplněk stravy

Solgar Zinek 22 mg 100 tablet

Značka: SOLGAR

Solgar Zinek 22 mg obsahuje chelátovou formu zinku, která je dobře vstřebatelná. Zinek podporuje imunitní systém a přispívá k normální plodnosti a reprodukci.

399

Cena za 100 kusů: 399,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Solgar Zinek 22 mg 100 tablet

50142884

Úvod

Doplněk stravy Solgar Zinek 22 mg obsahuje pikolinát zinečnatý – chelátovou formu zinku, která je dobře vstřebatelná. Zinek podporuje normální funkci imunitního systému, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem a přispívá k udržení normálního stavu pokožky, vlasů a nehtů. Tento stopový prvek hraje roli v procesech, které mají podíl na normální plodnosti a reprodukci a přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi.

Hlavní vlastnosti

  • zinek přispívá k normální funkci imunitního systému
  • zinek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • zinek přispívá k udržení normálního stavu pokožky, vlasů a nehtů
  • zinek přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi
  • zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci

Dávkování

Dospělí: Užívejte 1 tabletu denně, ideálně s jídlem nebo dle pokynů lékaře. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Objemová činidla (fosforečnan divápenatý, mikrokrystalická celulóza), zinek (pikolinát zinečnatý), protispékavé látky (rostlinný stearan hořečnatý, oxid křemičitý, rostlinná kyselina stearová). Bez škrobů, bez přidaného cukru nebo soli. Neobsahuje: lepek, pšenici, mléko, sóju, kvasnice, sladidla, umělá aromata a barviva.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte nějaké léky nebo máte jakýkoli zdravotní problém, poraďte se před užitím tohoto produktu se svým lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.