Doplněk stravy

Apotheke Lymfatický čaj nálevové sáčky 20x1,5 g

Značka: APOTHEKE

Apotheke Lymfatický čaj je doplněk stravy ve formě bylinného čaje v nálevových sáčcích, který obsahuje svízel na podporu normální činnosti lymfatického systému a violku na pročištění krve.

55

Cena za 100 g: 183,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Apotheke Lymfatický čaj nálevové sáčky 20x1,5 g

50143563

Úvod

Apotheke Lymfatický čaj je doplněk stravy ve formě bylinného čaje v nálevových sáčcích, který obsahuje šípky, tužebník, rakytník a mátu, které podporují obranyschopnost a funkci imunitního systému. Tužebník podporuje vylučování vody z organismu, přispívá k normální funkci močových cest a ledvin. Smetanka a šípky podporují normální funkci močové soustavy, svízel podporuje normální činnost lymfatického systému. Violka přispívá k pročištění krve.

Hlavní vlastnosti:

  • svízel podporuje normální činnost lymfatického systému
  • violka přispívá k pročištění krve
  • tužebník podporuje vylučování vody z organismu

Dávkování

2 šálky za den. 


Složení

Složení (v 1 nálevovém sáčku): Růže šípková – plod (Fructus cynosbati) 375 mg, tužebník jilmový nať (Herba filipendulae ulmaris) 300 mg, smetanka lékařská – list (Folium taraxaci) 225 mg, violka polní – nať (Herba violae tricoloris) 225 mg, svízel přítula – nať (Herba galii) 150 mg, máta peprná – nať (Herba menthae piperitae) 150 mg, rakytník řešetlákový – plod (Fructus hippophae) 75 mg.


Upozornění

Není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.