Doplněk stravy

Solgar 7 30 kapslí

Značka: SOLGAR

Solgar 7 je doplněk stravy s kolagenem, rostlinnými výtažky a vitaminem C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu, důležitého pro funkci kostí a chrupavek.

999

Cena za 1 kus: 33,30 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Solgar 7 30 kapslí

50142887

Úvod

Solgar 7 je doplněk stravy s kolagenem, rostlinnými výtažky a vitaminem C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu, důležitého pro funkci kostí a chrupavek. Obsažená boswelie, zázvor a kurkuma podporují dobrý stav kloubů. Měkké rostlinné tobolky se snadno polykají.

Aktivní látky v přípravku

  • vitamín C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek
  • kurkuma, zázvor a boswelie (kadidlovník pilovitý) přispívají k normálnímu stavu kostí a kloubů
  • kolagen

Dávkování

Dospělí: Užívejte 1 kapsli denně, ideálně s jídlem nebo dle pokynů lékaře. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Vitamín C (Ester-C®, L-askorban vápenatý), extrakt boswellie (Boswellia serrata) (5-Loxin Advanced™), rostlinná kapsle: hydroxypropylmethyl celulóza, objemová činidla: maltodextrin a chlorid draselný, extrakt z kořene kurkumy (Curcuma longa, 4:1, ekvivalent 200 mg kořene), UC-II® Standardizovaná chrupavka, extrakt z vrbové kůry (Salix spp., 5:1, ekvivalent 175 mg kůry), extrakt z kořene zázvoru (Zingiber officinale, 4:1, ekvivalent 140 mg kořene), pepř, kajenský prášek (Capsicum annuum plod), BioPerine®(extrakt z černého pepře) (Piper nigrum), protispékavé látky: rostlinný stearan hořečnatý a oxid křemičitý. Neobsahuje: lepek, pšenici, mléko, sóju, kvasnice, sladidla, umělá aromata a barviva. Bez škrobu.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte nějaké léky nebo máte jakýkoli zdravotní problém, poraďte se před užitím tohoto produktu se svým lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.