Doplněk stravy

Solgar Skin, Nails and Hair Formula 60 tablet

Značka: SOLGAR

Doplněk stravy Solgar Skin, Nails and Hair Formula obsahuje stavební aminokyseliny, MSM, vitamin C, měď a zinek, potřebný pro výživu vlasů, nehtů a pokožky.

Velikost balení
449

Cena za 100 g: 1 069,05 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Solgar Skin, Nails and Hair Formula 60 tablet

50142875

Úvod

Doplněk stravy Solgar Skin, Nails and Hair Formula je zaměřený na výživu vlasů, nehtů a pokožky. Obsahuje stavební aminokyseliny, MSM, zinek, měď a nezbytný vitamin C, který působí jako antioxidant, a také přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže.

Aktivní látky v přípravku Skin, Nails and Hair Formula

  • zinek přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a pokožky
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže
  • měď přispívá k normální pigmentaci vlasů a pokožky

Dávkování

Dospělí: Užívejte 2 tablety denně nejlépe s jídlem nebo podle doporučení lékaře. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

MSM* (methylsulfonylmethan), objemová činidla (mikrokrystalická celulóza, hydroxypropylmethyl celulóza), protispékavé látky (oxid křemičitý, rostlinná kyselina stearová, rostlinný stearan hořečnatý), prášek z červené řasy (L. calcareum), vitamín C (L-askorbová kyselina), leštící látky (hydroxypropylmethyl celulóza, polydextróza, uhličitan vápenatý, triglyceridy se středně dlouhými řetězci), L-Lysin (Lysin HCl), L-Prolin, zinek (citrát zinečnatý), karboxymethylcelulóza, měď (bisglycinát měďnatý). Neobsahuje: lepek, pšenici, mléko, sóju, kvasnice, konzervanty, sladidla, umělá aromata a barviva. Bez GMO. *OptiMSM® je registrovaná ochranná známka společnosti Cardinal Nutrition.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte nějaké léky nebo máte jakýkoli zdravotní problém, poraďte se před užitím tohoto produktu se svým lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.