Doplněk stravy

Solgar Full Spectrum Omega 120 kapslí

Značka: SOLGAR

Solgar Full Spectrum Omega z tuku divokého lososa obsahuje mastné kyseliny omega-3, 5, 6 a 7 + vitamin D. Omega-3 EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

999

Cena za 100 g: 693,75 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Solgar Full Spectrum Omega 120 kapslí

50142893

Úvod

Solgar Full Spectrum Omega je doplněk stravy vyrobený z tuku divokého lososa Alaskan, který byl udržitelným způsobem vyvolen z čistých studených vod Aljašky. Obsahuje spektrum Omega-3, 5, 6 a 7 mastných kyselin a jejich vzájemné poměry, zvláště EPA a DHA, odráží původní neupravený rybí olej. Přípravek obsahuje také vitamin D, který popdoruje imunitní systém a přispívá k udržení dobrého stavu kostí a zubů. Omega-3 EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce*.

Hlavní vlastnosti

  • EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce*
  • vitamín D přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů, podporuje normální funkci imunitního systému

Dávkování

Dospělí: Užívejte 2 kapsli denně, ideálně s jídlem nebo dle pokynů lékaře. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Olej z divokého alajšského lososa, měkká tobolka: želatina (hovězí), rostlinný glycerin (z palmojádrového a kokosového oleje), antioxidanty: směs tokoferolů, rozmarýnový extrakt, šalvějový olej, tymiánový olej, oleoresin bohatý na astaxanthin z řas Haematococcus pluvialis. Bez cukru a škrobů. Neobsahuje: lepek, pšenici, mléko, kvasnice, sladidla, umělá aromata a barviva. Bez GMO.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro těhotné a kojící ženy. Pokud užíváte nějaké léky, včetně léků na ředění krve, plánujete jakýkoli lékařský nebo chirurgický zákrok nebo máte nějaké zdravotní potíže, poraďte se před užitím tohoto produktu se svým lékařem. Není určeno k užívání kojenci, dětmi a dospívajícími do 14 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

*Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 250 mg DHA a EPA denně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.