Doplněk stravy

Liftea Hormonální komfort 60 tobolek

Značka: LIFTEA

Liftea Hormonální komfort je doplněk stravy pro pohodu žen nejen v období menopauzy. Obsahuje kombinaci bylinek + vitamin B6, který přispívá k regulaci hormonální aktivity.

305

Cena za 1 kus: 5,08 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Liftea Hormonální komfort 60 tobolek

50143565

Úvod

Liftea Hormonální komfort je doplněk stravy pro pohodu žen nejen v období menopauzy. Obsahuje kombinaci bylinek + vitamin B6, který přispívá k regulaci hormonální aktivity. Ve složení přípravku najdete například jetel luční, ploštičník a šalvěj, které pomáhají udržet komfort v menopauze. Květy červeného jetele jsou bohaté na izoflavony, látky, ze skupiny rostlinných estrogenů (fytoestrogenů), jejichž struktura se podobá estrogenům tvořeným v lidském těle. Šalvěj lékařská napomáhá regulovat pocení. Tobolky jsou doplněné o vitamin C, který podporuje imunitu a a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Aktivní látky v přípravku Liftea Hormonální komfort

  • kotvičník zemní (plod) příznivě ovlivňuje reprodukční systém, podporuje normální funkci močové soustavy
  • meduňka lékařská je přírodní antioxidant, pomáhá udržovat hormonální rovnováhu, podporuje duševní zdraví
  • jetel a ploštičník podporují menopauzální komfort, mají příznivý vliv na stav kostí
  • pupalka dvouletá a kontryhel obecný podporují premenstruační komfort, kontryhel osvěžuje tělo, pupalka podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému (hladina cholesterolu v krvi)
  • šalvěj lékařská příznivě ovlivňuje hormonální vyrovnanost a přispívá k udržení normální míry pocení, podporuje premensturační a menopauzální komfort
  • vitamin C podporuje imunitní systém a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání
  • vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity a k normální činnosti nervové soustavy

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 tobolku. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Složení v 1 tobolce: pupalkový olej práškový 75 mg (Oenothera biennis) z toho kyselina gama-linolenová 6,25 mg, extrakt z plodu kotvičníku zemního 50 mg (Tribulus terrestris, 40 % saponinů extrakt 10:1), kyselina L-askorbová 40 mg (vitamin C), extrakt z listu meduňky lékařské 15 mg (Melissa officinalis extrakt 20:1), extrakt z listu a květu jetele lučního 15 mg (Trifolium pratense extrakt, 40 % izoflavonů), extrakt z kontryhelu obecného 5 mg (Alchemilla vulgaris extrakt 10:1), extrakt z kořene ploštičníku hroznovitého 5 mg (Cimicifuga racemosa extrakt 4:1), extrakt z listu šalvěje lékařské 1,5 mg (Salvia officinalis extrakt 10:1), pyridoxin-hydrochlorid 0,7 mg (vitamin B6). Přídatné látky: obal tobolky: želatina; protispékavá látka: stearan hořečnatý.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Při podezření na jaterní onemocnění ukončete užívání přípravku a vyhledejte lékaře. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.