Drogerie

Ecozone Tyčinky na čištění odpadů citrus 12 ks

Značka: ECOZONE
5.0

Tyčinky na čištění odpadů citrus od značky Ecozone hravě vyčistí váš odpad díky aktivnímu složení na přírodní bázi. Efektivně rozloží usazeniny i nepříjemný zápach.

239
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ecozone Tyčinky na čištění odpadů citrus 12 ks

50142336

Úvod

Tyčinky na čištění odpadů citrus od značky Ecozone hravě vyčistí váš odpad díky aktivnímu složení na přírodní bázi. Produkt obsahuje silné rostlinné enzymy a přírodní bakterie, které efektivně odbourají usazeniny i nepříjemný odér. Pomáhá udržet volně tekoucí odtok bez zápachu a zanechává příjemnou vůni citrusů. Tyčinky rozkládají tuky, zbytky jídla a mýdla, což jsou látky, které se v odtoku hromadí každý den. Každý balíček obsahuje 12 tyčinek, které vydrží na celý rok. Jsou biologicky rozložitelné, tudíž šetrné k životnímu prostředí. 

Hlavní vlastnosti:

  • zanechává čistý odpad bez odéru
  • rozloží zbytky jídla, tuku a mýdla
  • citrusová vůně

Použití

Vyjměte jednu tyčinku z obalu a vložte ji přímo do odtoku. Aplikujte jednu tyčinku 1x měsíčně. Jedno balení vám tedy vydrží po dobu jednoho roku. Pro účinnost opakujte pravidelně každý měsíc. Tyčinky jsou vhodné pro pro použití v odtocích s typickým ohybem nebo sifonem.


Upozornění

Nekonzumujte, držte mimo dosah dětí. Při požití pro jistotu kontaktujte lékaře. Způsobuje vážné poškození očí. Při zasažení opatrně vyplachujte vodou po dobu několika minut. Vyjměte kontaktní čočky, pokud jsou k dispozici, a je to snadné. Pokračujte ve vyplachování. Trvá-li problém a při požití volejte lékaře nebo +420 224 91 92 93.


O značce

Ecozone se snaží zmírnit ekologickou stopu a podporuje udržitelnou domácnost pomocí alternativních čisticích prostředků. Po mnoha letech působení na trhu společnost Ecozone nabízí zákazníkům téměř 50 úspěšných produktů, a i nadále rozvíjí svůj sortiment.

Ecozone je drogerie bez kompromisů

  • funkční – firma vyrábí funkční a vysoce kvalitní drogerii pomocí přírodních složek
  • šetrná k pokožce – průměrně 99,5 % surovin přírodního původu
  • ekologická – použité složky jsou 100% biologicky odbouratelné a obaly jsou opakovaně použitelné a recyklovatelné


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.