Elektronika

Concept RM3000 Food Processor Cube kuchyňský robot

Značka: CONCEPT

Concept RM3000 Food Processor Cube s příkonem 800 W si hravě poradí s mixováním, strouháním, sekáním, hnětením, mícháním, šleháním, krájením, odšťavňováním i mletím kávy a koření.

2 999
Doprava zdarma

O produktu: Concept RM3000 Food Processor Cube kuchyňský robot

50143359

Úvod

Hledáte všestranného pomocníka do kuchyně, který vám pomůže s přípravou jídel a ušetří spousty času? Přímo pro vás je tu univerzální kuchyňský robot s multifunkčním využitím Concept RM3000 s příkonem 800 W. Robot si hravě poradí s mixováním, strouháním, sekáním, hnětením, mícháním, šleháním, krájením, odšťavňováním i mletím kávy a koření. Food Processor CUBE RM3000 nabízí 2 rychlosti a funkci PULSE na okamžité dosažení maximální rychlosti. Chytře vymyšlená je i zásuvka na ukládání příslušenství, které tak budete mít neustále po ruce. Nechybí ani bezpečnostní pojistka, která zamezí spuštění přístroje, pokud není správně sestaven.

Mixér, struhadlo i kostičkovač

Výkonný mixér s nádobou o objemu 1,8 l umožní mixovat teplé i studené potraviny a nápoje. Během okamžiku připravíte lahodné krémové polévky, omáčky i pyré. Velmi praktické je filtrační sítko, které oceníte především při přípravě smoothie a koktejlů. Díky 5 struhadlovým nástavcům snadno a rychle nastrouháte okurky na salát, získáte jemné i hrubé plátky nebo připravíte perfektní domácí hranolky. Součástí robotu Concept RM3000 je i speciální příslušenství na přípravu kostiček. Díky ostrým nožům si hladce poradí i s tvrdšími potravinami a během okamžiku tak připravíte lahodný salát nebo zeleninu pod svíčkovou.

Concept RM3000 Food Processor Cube Kuchyňský robot2

Chopper , šlehač, citrusovač

Chopper představuje nejrychlejší způsob sekání potravin. Díky kvalitním a extrémně ostrým nožům si poradí s jakoukoli surovinou, ať už se jedná o zeleninu, ovoce, maso, bylinky, ořechy nebo led. Díky speciálním nástavcům na šlehání a hnětení si robot snadno a rychle poradí i s přípravou nejrůznějších těst a krémů. Šlehací metly se postarají o krásně nadýchaný sníh, šlehačku, pěnu i lahodné krémy. Hnětací hák si skvěle poradí se zpracováním kynutých těst, např. na buchty, chleba nebo pizzu. Připravit si můžete také osvěžující zdravou šťávu z nejrůznějších druhů citrusů díky nástavci na odštavňování.

Mlýnek na kávu a koření

Není nad to si každý den dopřát čerstvě umletou kávu a její božskou vůni. Tento sen si můžete vychutnávat třeba každé ráno. Mlýnek umele kávu jemně nebo nahrubo – záleží jen na vás a délce mletí. Kromě zrnkové kávy pohodlně zvládne různé druhy ořechů, koření i bylin. Mlýnek je uzavřen průhledným krytem, díky kterému budete mít vždy přehled o hrubosti namletých ingrediencí.

Concept RM3000 Food Processor Cube Kuchyňský robot3

Hlavní vlastnosti:

  • multifunkční robot
  • příkon 800 W
  • moderní design
  • kvalitní zpracování
  • úložný prostor pro příslušenství
  • 2 rychlosti
  • funkce PULSE
  • poradí si s mixováním, strouháním, sekáním, hnětením, mícháním, šleháním, krájením, odšťavňováním i mletím kávy a koření

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.