Ostatní příkrmy

Sunar Rozpustný nápoj jahodový 200 g

Značka: SUNAR

Sunar rozpustný jahodový nápoj je vhodný k teplému i studenému podání. Je doplněn o vitamín C a je určený pro děti od ukončeného 6. měsíce.

119

Cena za 100 g: 59,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Sunar Rozpustný nápoj jahodový 200 g

50143480

Úvod

Tento dětský lahodný instantní nápoj s jahodovou příchutí se velmi dobře rozpouští a je skvělým prostředkem pro utišení žízně. Děti ocení jeho výbornou chuť a vy snadnou a rychlou přípravu. Nápoj je obohacen o vitamín C, naopak neobsahuje konzervační látky ani barviva. Můžete ho svému drobečkovi podávat z lahve i hrnečku. Dohlédněte na pravidelnou zubní hygienu již od prvního zoubku.

Hlavní vlastnosti:

  • rozpustný instantní nápoj s jahodovou příchutí
  • k doplnění pitného režimu pro děti od ukončeného 6. měsíce
  • skvělá chuť
  • rychlá příprava
  • bez konzervantů a barviv

Složení

Glukóza, maltodextrin, extrakt z ibišku, jahodové aroma, sušený jahodový prášek 0,5 % (jahody, maltodextrin, regulátor kyselosti: kyselina citronová), vitamin C, regulátor kyselosti: kyselina jablečná.


Použití

Pro děti od ukončeného 6. měsíce rozpusťte 5 g (2 zarovnané lžičky) instantního nápoje ve 100 ml kojenecké vody ohřáté na požadovanou teplotu a řádně zamíchejte. Může se podávat za studena i za tepla. Nepřislazujte. Obsah balení stačí na přípravu 4 l nápoje. Připravený nápoj spotřebujte do 12 hodin. 


Upozornění

Nepodávejte při známé přecitlivělosti na některou složku produktu. Při podávání nápoje z lahve doporučujeme lahev přidržet a nenechávat ji dítěti jako náhradu za dudlík. Přispějete tak k ochraně proti zubnímu kazu. K podávání nápoje používejte co nejdříve lžičku nebo dětský hrníček. Dbejte na pravidelnou zubní hygienu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.