Potraviny a nápoje

SCHÄR Maestro Cereale krájený bezlepkový chléb 300 g

Značka: SCHÄR

Krájený bezlepkový chléb Maestro Cereale od značky SCHÄR svým složením vyhovuje osobám s intolerancí na lepek i veganům. Praktický na výlety a delší cesty.

Skladem na e-shopu
75
Ušetříte 16%

Původní cena:  89 Kč  ·  sleva 14 Kč

Cena za 100 g: 25,00 Kč

Nejnižší cena před slevou: 89 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SCHÄR Maestro Cereale krájený bezlepkový chléb 300 g

50143475

Úvod

Krájený bezlepkový chléb Maesto Cereale od firmy SCHÄR svým složením vyhovuje osobám s intolerancí na lepek i veganům. Hodí se také pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Obsahuje rostlinnou vlákninu a kukuřičné klíčky, které podpoří váš zdravý životní styl. Nakrájený ho lze konzumovat buď přímo nebo ho můžete do křupava opéct v toustovači i v troubě. Vakuově zabalený krájený chlebík si můžete vzít kamkoliv s sebou. Ideální na dlouhé cesty nebo výlety v přírodě.

Hlavní vlastnosti:

  • vhodný pro bezlepkovou dietu
  • ideální na toasty i topinky
  • v praktickém vakuovém balení, ideální na cesty

Složení

Kukuřičný škrob, pitná voda, kvásek 19% (rýžová mouka, pitná voda), rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium, bambus), slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, sójová bílkovina, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; rýžový škrob, kukuřičné klíčky, pekařské droždí, rýžový sirup, jodizovaná sůl (jedlá sůl, jodid draselný). Alergeny jsou vyznačeny tučným písmem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.