Zdravotnické prostředky

OTOSAN Ušní kapky s BIO esenciálními oleji 10 ml

Značka: OTOSAN

OTOSAN Ušní kapky s BIO esenciálními oleji se používají při nadměrné tvorbě ušního mazu či pocitu suchosti. Rozpouští maz, čistí zvukovody a zklidňují podrážděnou pokožku.

169
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: OTOSAN Ušní kapky s BIO esenciálními oleji 10 ml

50143617

Úvod

OTOSAN Ušní kapky s BIO esenciálními oleji hloubkově čistí ušní zvukovody a používají se při nadbytečné tvorbě ušního mazu či pocitu suchosti. Obsahují organické oleje a rostlinné extrakty, které pomáhají rozpouštět a odstraňovat maz a zklidňují zarudlou podrážděnou či suchou pokožku. Jemné a účinné ošetření je množné aplikovat dlouhodobě, je vhodné i pro osoby se sluchovými pomůckami.

Hlavní vlastnosti

  • hloubkově čistí ušní zvukovody
  • pomáhají rozpouštět a odstraňovat maz
  • zklidňují podrážděnou či suchou pokožku

Dávkování

Nakloňte hlavu a nakapejte do ucha 4-5 kapek. Nechte působit několik minut, přebytek jemně očistěte. K prevenci hromadění ušního mazu používejte 1x týdně. Při nadměrné tvorbě ušního mazu, podráždění kůže či zarudnutí, používejte 2-4x denně, po dobu 3-5 dnů. Pokud příznaky přetrvávají, obraťte se na svého lékaře.


Složení

Mandlový olej, olej z černého rybízu (Ribes nigrum), bio brutnákový olej, propolis, bio esenciální oleje z pelargónie, jalovce, kajeputu a hřebíčku, bisabolol, vitamin E.


Upozornění

Nepoužívejte u dětí mladších 3 let. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek, při perforaci ušního bubínku nebo onemocnění zvukovodu. Uchováte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Třída ZP I.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.