Potraviny a nápoje

Sunar Gravimilk s příchutí čokoláda 450 g

5.0

Sunar Gravimilk s příchutí čokoláda je lahodný mléčný nápoj pro těhotné a kojící ženy. Obsahuje omega-3 (DHA), kyselinu listovou a další vitaminy a minerální látky.

229
Ušetříte 22%

Původní cena:  295 Kč  ·  sleva 66 Kč

Cena za 100 g: 50,89 Kč

Nejnižší cena před slevou: 229 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Sunar Gravimilk s příchutí čokoláda 450 g

50143706

Úvod

Pokud kojíte nebo čekáte děťátko, víte, že na vyvážené stravě zvláště záleží, protože již nejde jen o vás. Sunar Gravimilk je mléčný nápoj, určený k obohacení jídelníčku těhotných žen i kojících maminek, který navíc pomáhá dodržovat pitný režim. Obsahuje omega-3 (DHA) + vyvážené množství vitaminů, minerálních látek a dalších potřebných živin. Gravimilk má nyní vylepšenou recepturu, která byla vyvinuta na základě aktuálních poznatků o výživě, a také ve spolupráci s nastávajícími a kojícími maminkami. Má vynikající přirozeně mléčnou chuť díky obsahu plnotučného mléka a neobsahuje žádné přidané cukry.

Hlavní vlastnosti

  • vytvořeno pro ženy ve všech fázích mateřství
  • obsahuje omega-3 (DHA) + vyvážené množství vitaminů a minerálních látek
  • kyselina listová přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství
  • vitamin D a vápník jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí
  • železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu a k přenosu kyslíku, snižuje míru únavy a vyčerpání, podporuje rozvoj poznávacích funkcí u dětí
  • nové složení neobsahuje palmový olej, přidané cukry ani sladidla
  • lahodný nápoj s příchutí čokolády připravíte snadno a rychle

Složení

Sušené plnotučné mléko 56,6 %, maltodextrin, sušené odtučněné mléko 7 %, sušená sladká syrovátka (z mléka), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 7 %, vláknina inulin, vitaminy (biotin, D3, E, K1, thiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), B6, kyselina listová, L-metylfolát, B12, C), minerální látky (uhličitan vápenatý, jodid draselný, síran železnatý, uhličitan hořečnatý, síran zinečnatý), kyselina dokosahexaenová (DHA), aroma. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Bez palmového oleje.


Použití

Sunar Gravimilk připravíte jednoduše a během chvilky – stačí přidat vodu. Ve 160-200 ml pitné vody o teplotě 37-40 °C rozmíchejte 45 g prášku (asi 4-4,5 polévkové lžíce). Při přípravě nevkládejte do mléčného prášku vlhkou lžičku. Nápoj můžete dochutit ovocem. Chutná teplý i jako studený koktejl. Připravený nápoj spotřebujte do dvou hodin. Doporučená dávka pro ženy plánující těhotenství nebo těhotné a kojící matky je 1 porce denně dle celkové skladby jídelníčku. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nekombinujte s jinými doplňky stravy, případně jejich užívání vždy konzultujte s vaším lékařem.


Upozornění

Balení vždy dobře uzavřete a uložte na suchém a tmavém místě při teplotě do 24 °C. Neskladujte v chladničce. Po otevření spotřebujte balení do 4 týdnů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.