Biocidní přípravky, repelenty

Dettol Antibakteriální ubrousky na povrchy 80 ks

Značka: DETTOL

Dettol Antibakteriální ubrousky na povrchy ničí 99,9 % bakterií a specifických virů*, a zároveň odstraňují 90 % alergenů z čištěného povrchu (prach, kočičí a psí srst, pyl).

195
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dettol Antibakteriální ubrousky na povrchy 80 ks

50143575

Úvod

Zajistěte si dokonale čistou a bezpečnou domácnost s úklidovými ubrousky Dettol na povrchy! Ničí 99,9 % bakterií a specifických virů*, a zároveň odstraňují 90 % alergenů z čištěného povrchu (prach, kočičí a psí srst, pyl). Ubrousky neobsahují bělidla ani barviva a jsou vhodné i na povrchy, které přicházejí do kontaktu s potravinami.

Hlavní vlastnosti:

  • vlhčené antibakteriální ubrousky
  • na povrchy
  • ničí 99,9 % bakterií a virů a odstraní 90 % alergenů

*Salmonella enterica, Escherichia coli, Enterococcus hirae, Campylobacter jejuni, Listeria monocytogenes, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, MRSA, Streptococcus pyogenes, respirační syncytiální virus (RSV), chřipka typu A (H1N1), lidský koronavirus, SARS-CoV-2.


Upozornění

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.

Pokyny pro bezpečné zacházení: Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte k dispozici obal nebo štítek výrobku. Po manipulaci si důkladně omyjte ruce. Ubrousky nejsou určeny pro osobní použití.

Pokyny pro likvidaci: Nesplachujte do toalety! Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc. Při zasažení očí důkladně oči vypláchněte vodou. Účinná alkyl(C12-C16)benzyldimethylamonium-chloridy 0,52 g/100 g tekutiny. S biocidním účinkem 5 minut.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.