Doplněk stravy

Blendea Kelp 60 kapslí

Značka: BLENDEA

Blendea Kelp je doplněk stravy s obsahem mořské řasy Ascophyllum nodosum (kelp), která je bohatým zdrojem přírodního jódu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Blendea Kelp 60 kapslí

50143488

Úvod

Doplněk stravy Blendea Kelp obsahuje 745 mg kelpu v jedné kapsli. Kelp (Ascophyllum nodosum) je mořská chaluha, která se vyskytuje především v mělčích a chladnějších oblastech oceánu, kde tvoří takzvané kelpové lesy. Obsahuje úctyhodné množství jódu a dalších tělu prospěšných látek jako jsou vitaminy B1, B2 a B12, vápník a železo. Jód je nezbytný pro normální funkci hormonů štítné žlázy, zdravou nervovou soustavu a také přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. Jód je také velmi zásadní k udržení zdravého stavu pokožky. Kelp Blendea je plněný do veganských kapslí a neobsahuje lepek.

Jód:

  • přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím
  • napomáhá normálnímu energetickému metabolismu
  • přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální tvorbě hormonů štítné žlázy

Dávkování

1 kapsle obden. 


Složení

Kelp (Ascophyllum nodosum) prášek, vegánska kapsle (HPMC). 1 kapsle obsahuje: Kelp 745 mg, z toho jód 450 μg (300 % RHP).


Upozornění

Doplněk stravy není náhradou pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.