Doplněk stravy

Blendea Bilberry 60 kapslí

Značka: BLENDEA

Blendea Bilberry je doplněk stravy ve formě kapslí, které obsahují 500 mg extraktu z borůvek, který podporuje zdravý zrak a činnost kapilárních cév a žíl.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Blendea Bilberry 60 kapslí

50143489

Úvod

Blendea Bilberry je doplněk stravy ve formě kapslí, které obsahují 500 mg extraktu z borůvek (Vaccinium myrtillus) s 1 % anthokyanidinů. Borůvky patří mezi nejzdravější lesní plody. Pomáhají především tvořit oční kolagen, díky čemuž přispívají normálnímu stavu zraku. Mají ale mnoho dalších účinků, jsou známým antioxidantem a podporují činnost kapilárních cév a žíl a také stav žaludeční sliznice a sliznice tenkého střeva. Jelikož je sezóna borůvek poměrně krátká, je vhodné je ve stravě suplementovat pomocí doplňků stravy. Rostlinné kapsle Blendea vám umožní podporovat své zdraví po celý rok.

Hlavní vlastnosti borůvek:

  • mají antioxidační vlastnosti
  • podporují normální stav zraku
  • podporují tvorbu kolagenu v oku
  • napomáhají normální činnosti kapilárních cév a žíl
  • podporují normální stav žaludeční sliznice a sliznice tenkého střeva

Dávkování

1-2 kapsle denně.


Složení

Bilberry (Vaccinium myrtillus) extrakt 1 % anthokyanidinů, veganská kapsle (HPMC). 1 kapsle obsahuje: Bilberry extract 500 mg, z toho anthokyanidiny 5 mg.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není náhradou pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.