Potraviny a nápoje

SCHÄR Marmorkuchen bábovka bez lepku 250 g

Značka: SCHÄR

Lahodná bábovka bez lepku SCHÄR Marmorkuchen svým složením vyhovuje celiakům. Dopřejte si ke kávě něco dobrého a uspokojte vaši chuť na sladké.

99

Cena za 100 g: 39,60 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SCHÄR Marmorkuchen bábovka bez lepku 250 g

50143740

Úvod

Lahodná bábovka bez lepku SCHÄR Marmorkuchen svým složením vyhovuje celiakům. Dopřejte si ke kávě něco dobrého a zakousněte se do odlehčené bábovky, která uspokojí vaši chuť na sladké. Představuje rychlou svačinku mezi jídly, snadno a rychle zažene malý hlad a dodá energii. Pečivo v praktickém balení o 250 g si můžete vzít kamkoliv s sebou. 

Hlavní vlastnosti:

  • lahodná bábovka bez lepku
  • ideální balení do práce nebo na cesty
  • uspokojí chuť na sladké

Složení

Vejce, cukr, rostlinné oleje v různém poměru (slunečnicový olej, palmový olej), rýžová mouka, kukuřičný škrob, zvlhčovadlo: sorbitol, kukuřičná mouka, rýžový škrob, kakaový prášek 1,4 %, emulgátor: mono – a diglyceridy mastných kyselin, kypřící látka: dihydrogenfosforečnan sodný, uhličitan sodný, zahušťovadlo: guma guar, xantanová guma, rostlinné vlákniny (hrachová, bramborová, psyllium, bambusová, lněná semena), jedlá sůl, přírodní aroma, kyselina vinná. Obsahuje vejce. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sóji a vlčího bobu. Alergeny jsou vyznačeny tučným písmem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.