Potraviny a nápoje

SCHÄR Muffin Magdalenas s meruňkami bez lepku 50 g

Značka: SCHÄR
5.0

Muffin Magdalenas s meruňkami bez lepku od firmy SCHÄR svým složením vyhovuje celiakům. Zažene malý hlad i chuť na sladké. Vychutnejte si jej u kávy nebo čaje.

25

Cena za 100 g: 50,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SCHÄR Muffin Magdalenas s meruňkami bez lepku 50 g

50143742

Úvod

Muffin Magdalenas s meruňkami bez lepku od firmy SCHÄR svým složením vyhovuje celiakům. Zažene malý hlad i chuť na sladké. Vychutnejte si jej u kávy nebo čaje a užijte si svoji chvilku odpočinku. Obsahuje meruňkový džem, který se doslova rozplývá na jazyku. Lahodný muffin v praktickém balení si můžete vzít kamkoliv s sebou. 

Hlavní vlastnosti:

  • lahodný vláčný muffin nejen pro celiaky
  • ideální ke kávě nebo k čaji
  • praktické balení

Složení

Meruňkový džem 20 % (glukózo-fruktózový sirup, meruňkové pyré, sacharóza, zahušťovadlo: pektin; regulátor kyselosti: kyselina citronová), cukr, vejce, slunečnicový olej, kukuřičný škrob, rýžová mouka, pitná voda, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin; kukuřičná mouka, rýžový škrob, ovocný extrakt (karob, jablka), kypřící látky: vinan monodraselný, hydrogenuhličitan sodný; jedlá sůl, zahušťovadla: mouka ze semen rohovníku, xanthanová guma; přírodní aroma. Může obsahovat stopy sóji a vlčího bobu. Alergeny jsou označeny tučným písmem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.