Doplněk stravy

Ekomedica Vitamín C s bioflavonoidy 250 g

Značka: EKOMEDICA

Ekomedica Vitamín C s bioflavonoidy obsahuje vitamin C z rostlinných zdrojů (z pomeranče, šípku, plodu embliky, camu camu a aceroly) doplněný betakarotenem a bioflavonoidy.

409
Ušetříte 10%

Původní cena:  455 Kč  ·  sleva 46 Kč

Cena za 100 g: 163,60 Kč

Nejnižší cena před slevou: 455 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ekomedica Vitamín C s bioflavonoidy 250 g

50143729

Úvod

100 % rostlinný doplněk stravy s vitaminem C a bioflavonoidy. Přípravek EkoMedica Vitamín C s bioflavonoidy obsahuje šťávu z pomeranče a extrakty standardizované na obsah vitaminu C (šípek, emblika, acerola a camu camu) ve formě prášku. Vitamin C je v přípravku doplněn betakarotenem z rakytníku a bioflavonoidy z hořkého pomeranče. Z betakarotenu se v těle vytváří vitamin A, který je důležitý pro zdravou pokožku, dobrý zrak a přispívá také k dobré imunitě. Hořký pomeranč přispívá k normálnímu metabolismu lipidů a pomáhá při kontrole tělesné hmotnosti.

Hlavní účinky vitaminu C:

  • napomáhá normální funkci imunitního systému
  • přispívá ke správné funkci nervového systému a k normální psychické činnosti
  • pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání
  • přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, pokožky, dásní a zubů
  • chrání buňky před oxidativním stresem
  • příznivě ovlivňuje energetický metabolismus
  • zvyšuje vstřebávání železa v těle

Dávkování

Užívejte 5 g (1 přiložená odměrka) denně. Rozpusťte ve vlažné vodě nebo v ovocné šťávě. 


Složení

Denní dávka 5 g přípravku obsahuje 1 000 mg vitamínu C, tj. 1 250 % referenční hodnoty příjmu, 1 mg betakarotenu a 22,5 mg komplexu citrusových bioflavonoidů.

5 g přípravku obsahuje sušenou šťávu z pomeranče 3 000 mg, extrakt ze šípku 1 000 mg, extrakt z plodu embliky lékařské (amla) 285 mg, extrakt z plodu camu camu 250 mg, přírodní aroma pomeranč, extrakt z plodu aceroly 100 mg, extrakt z plodů rakytníku 100 mg obsahující 1 mg betakarotenu, extrakt z plodu hořkého pomeranče obsahující 50 mg bioflavonoidů (naringin, neohesperidin, poncirin, rhoifolin, neoeriocitrin, isonaringin, hesperidin, naringenin, hesperetin, neodiosmin), sladidlo: steviol-glykosidy.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Není určeno pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy by konzumaci přípravku měli konzultovat s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Bez chemických konzervantů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.