Drogerie

Allnature Prací soda 1000 g

Značka: ALLNATURE
4.0

Allnature Prací soda je vhodná jako doplněk či náhrada pracího prostředku, lze jí také odmašťovat mastné, připálené plechy formou odmáčení.

55
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Allnature Prací soda 1000 g

50143629

Úvod

Allnature Prací soda je praktický pomocník do domácnosti, který lze využít jako doplněk či náhradu pracího prostředku, ale také například na odmašťování připálených plechů. Díky své schopnosti změkčovat vodu chrání vaši pračku před tvorbou a usazováním vodního kamene, zvyšuje účinnost pracích prášků a gelů. Využijete ji při výrobě pracích prášků, pracího slizu, při čištění domácího odpadu či kanalizace i na zvýšení pH v bazénech.

Hlavní vlastnosti:

  • odmašťuje
  • změkčuje vodu
  • chrání pračku před tvorbou vodního kamene
  • zvyšuje účinnost pracích prášků a gelů
  • prášková soda je 3x účinnější než krystalická

Složení

Uhličitan sodný (Na2CO3).


Použití

RECEPT NA PRACÍ PRÁŠEK NA PRANÍ: smíchejte sodu na praní s najemno nastrouhaným mýdlem na praní v poměru 4:1 (např. 400 g sody a 100 g mýdla). Pečlivě a opatrně promíchejte. Prášek zavřeme do kbelíku s víkem, jinak vysychá.

Dávkování: Přizpůsobte velikosti pračky a množství prádla. Doporučujeme 2 až 3 lžíce na 5 až 6 kg prádla. Pokud budete mít na tmavém prádle po vyprání bílé zbytky prášku, příště uberte dávkování.


Upozornění

Standardní věty o nebezpečnosti: H319 Způsobuje vážné podráždění očí.

Pokyny pro bezpečné zacházení: P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P264 Po manipulaci si důkladně omyjte ruce. P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.