Ostatní

Medela Keep Cool™ vel. L noční těhotenská a kojicí podprsenka černá

Značka: MEDELA

Bezešvá bezkosticová noční podprsenka Medela Keep Cool ™ má prodyšnou zónu na zádech a rychleschnoucí technologii, která vás udrží v suchu a chladu po celou noc, v době těhotenství i kojení.

825
Doprava zdarma

O produktu: Medela Keep Cool™ vel. L noční těhotenská a kojicí podprsenka černá

50143715

Úvod

Abyste se v době těhotenství i kojení cítila vždy komfortně a bezpečně, je tu pro vás noční bezešvá bezkosticová podprsenka Medela Keep Cool™! Tato těhotenská a kojicí podprsenka je vybavena prodyšnou zónou na zádech pro příjemné noci a pohodlný spánek. Rychleschnoucí technologie vás udrží v suchu a chladu po celou noc. Podprsenka vám poskytne jemnou podporu a především pohodlí v jemném a prodyšném materiálu.

Podprsenka, která se přizpůsobí vašim měnícím se proporcím

Díky technologii Adaptive Stretch™ s vámi podprsenka poroste od těhotenství až po kojení - udrží vás v chladu, suchu a jistotě po celou dobu vaší cesty nejkrásnějším obdobím života. Podprsenka nemá háčky, aby poskytla skutečné pohodlí během spánku. Překřížený design umožní snadné krmení vašeho miminka. Podprsenka je vyrobená z materálu certifikovaného podle normy Oeko-Tex® Standard 100, který lze prát v pračce až na 60 °C

Hlavní vlastnosti:

  • prodyšná těhotenská a kojicí podprsenka vhodná na noční nošení
  • pomůže vám udržet pocit chladu
  • bez háčků
  • poskytuje jemnou oporu během celého těhotenství a kojení
  • rychleschnoucí technologie
  • prodyšné zóny
  • jemný materiál s technologií Adaptive Stretch™ roste s vaším měnícím se tělem

tabulka velikostí


Složení

Hlavní část: 95 % nylon, 5 % elastan. Spodní pás: 92 % nylon, 8 % elastan. 

Údržba: Lze prát v pračce při teplotě do 60 °C. Šetrný program, v případě potřeby pouze bezchlorové bělení, nechte volně uschnout na vzduchu, nežehlit, nečistit chemicky. Před použitím vyperte. Perte se stejnou barvou prádla.

lifestyle


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.