Doplněk stravy

Leros Čaje pro jarní očistnou kúru 62 sáčků

Značka: LEROS
1.0

Leros Čaje pro jarní očistnou kúru je 21denní čajová kúra, která pracuje s kombinací očisty těla, očisty mysli a očisty lymfy.

165
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Leros Čaje pro jarní očistnou kúru 62 sáčků

50143832

Úvod

Jaro je ten správný čas na restart organismu! Leros Čaje pro jarní očistnou kúru jsou 21denní čajová kúra, která pracuje s kombinací očisty těla, očisty mysli a očisty lymfy

Očista těla

Bylinná směs Leros Očista těla obsahuje pampelišku, která působí příznivě nejen na močové cesty, ale i na zdravé trávení, působí jako prebiotikum. Přispívá k normální činnosti žaludku a jater. Celerová semínka podporují vyloučení nadbytečné vody z organizmu (diurézu). Kardamom, anýz a badyán napomáhají správnému trávení. Chuť bylinné směsi přechází od svěžího jarního aromatu celerových plodů k nasládle orientálním tónům kardamomu a badyánu. Při kratším luhování vynikne spíše vůně celerových semen, při delším převládne koření.

Očista mysli

Bylinná směs Leros Očista mysli vám pomůže získat dobrou náladu a psychickou odolnost. Čaj obsahuje šantu kočičí, která nejen láká kočky, ale lidem pomáhá při stresu, příznivě ovlivňuje fyzickou i psychickou výkonnost a spánek. Řimbaba je důležitá pro relaxaci a příznivě působí při migréně. Ženšen podporuje psychický výkon a je známý jako bylina dlouhověkosti. Blahovičník a hřebíček vám zvednou náladu svoji výraznou chutí a nádhernou vůní.

Očista lymfy

Leros Očista Lymfa je doplněk stravy ve formě bylinného čaje v nálevových sáčcích, který obsahuje diuretické byliny kopřivu a vřes, které vhodně doplňuje svízel a skořice. Svízel přítula má pozitivní vliv na činnost lymfatického systému. Vřes obecný napomáhá normální funkci močových cest, především ledvin. Kopřiva je královnou bylin, v této čajové směsi se využívá hlavně kvůli její schopnosti podpořit vylučování vody z organizmu. Také podporuje normální činnost ledvin a působí na celkové osvěžení těla. 

Leros Čaje pro jarní očistnou kúru 62 sáčků2

Hlavní vlastnosti:

  • 3 druhy bylinných Leros čajů v nálevových sáčcích
  • čaje povzbudí tělo, mysl i lymfatický systém
  • na 21denní jarní kúru

Složení

Očista těla: Kořen pampelišky s natí (40 %), plod celeru (20 %), plod anýzu (15 %), plod kardamomu (15 %), plod badyánu (10 %).
Očista mysli: Nať šanty kočičí (50 %), nať řimbaby (20 %), kořen ženšenu (18 %), list blahovičníku (7 %), hřebíček (5 %).
Očista lymfy: Kopřiva dvoudomá 50 %, vřes obecný 25 %, svízel přítula 15 %, skořicovník čínský 10 %.


Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné u pacientů s onemocněním srdce a oběhového systému. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku bylinné směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.