Kosmetika

Saloos Extra bio Arganový olej 50 ml

Značka: SALOOS

Saloos Extra bio Arganový olej má výrazné zvláčňující účinky, pleť zjemňuje a zachovává její pružnost. Působí proti příznakům stárnutí a pomáhá redukovat vrásky.

Velikost balení
289
Doprava zdarma

O produktu: Saloos Extra bio Arganový olej 50 ml

50143487

Úvod

Přírodní péče pro hebkou pleť. Saloos Extra bio Arganový olej má výrazné zvláčňující účinky, pleť hydratuje, zjemňuje a zachovává její pružnost. Působí proti příznakům stárnutí a pomáhá redukovat výskyt vrásek. Arganový olej je vhodný pro všechny typy pleti. Je mimořádně vhodný i pro jemné oční okolí, nevyvolává nežádoucí projevy. Blahodárně působí na pokožku se sklonem k zarudnutí, vysušenou i jinak problematickou. Pár kapek oleje můžete přidat i do Vašeho oblíbeného krému ke zvýšení jeho účinnosti.

Výsledek:

  • vyživuje a hydratuje pleť
  • zjemňuje pleť a zachovává její pružnost
  • pomáhá redukovat výskyt vrásek

Složení

Bio Argania Spinosa Kernel Oil (Bio arganový olej).


Použití

Přiměřené oleje množství jemně vmasírujte do pokožky těla, do vlasů, či nehtů. Kombinací různých rostlinných olejů a přírodních esencí si můžete vytvořit svůj osobní masážní olej.


O značce

Díky vysoké kvalitě používaných surovin získala značka Saloos označení „Certifikovaná přírodní kosmetika“. Pečlivě vybrané rostlinné oleje, bio oleje lisované za studena a vonné silice obsahují velké množství bioaktivních látek, vitamínů a minerálů v přirozené podobě. Přípravky Saloos neobsahují konzervanty, barviva ani parfémy a jsou vhodné i pro citlivou pokožku, která špatně snáší běžné přípravky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.