Doplněk stravy

DELTA Colostrum Kids BIO 30+10 kapslí

Značka: DELTA

DELTA Colostrum Kids BIO je doplněk stravy pro děti s obsahem kvalitního německého kravského kolostra, které je bohaté na aminokyseliny, protilátky, růstové faktory, vitaminy a minerály.

395

Cena za 1 kus: 9,88 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: DELTA Colostrum Kids BIO 30+10 kapslí

50143730

Úvod

Vysoce kvalitní německé 100% kolostrum získávané výlučně z organických farem a od zdravých krav. Kolostrum v přípravku DELTA Colostrum Kids BIO je vyrobeno šetrnou technologií lyofilizace, která zachovává vysokou účinnost a bioaktivitu. Kolostrum obsahuje všechny důležité látky, které dítě (mládě) potřebuje k přežití v prvních dnech života, k vybudování výkonného imunitního systému (především protilátky IgG, IgA, IgM).

Co je kolostrum?

Kolostrum neboli mlezivo je první mateřské mléko savců, které se tvoří v mléčné žláze v prvních dnech po narození mláděte. Obsahuje látky důležité pro vývoj budoucího imunitního systému a správný růstový vývoj. Je bohaté na proteiny, protilátky (imunoglobuliny), růstové faktory a řadu vitaminů, minerálů a stopových prvků. Všechny tyto látky podporují organismus v prvních dnech života.

Původ kolostra rozhoduje

DELTA Colostrum Kids BIO pochází z Německa. Z hlediska účinnosti je původ kolostra velmi důležitým aspektem. Zvířata, která žijí v našich oblastech se ve svém přirozeném prostředí setkávají s podobnými alergeny a patogeny jako my. Jejich kolostrum má pak pro nás mnohem lepší efekt než přípravky na bázi kolostra z mimoevropských zemí (USA, Kanada, Nový Zéland a jiné).

DELTA Colostrum Kids BIO

  • podpora organismu při akutních stavech i chronických problémech
  • vhodné k dlouhodobému užívání
  • pro děti od 3 let

Hlavní vlastnosti:

  • 100% kolostrum získávané výlučně z organických farem
  • BIO kvalita s certifikátem DE-ÖKO-060 ve veganských HPMC
  • vyrobeno lyofilizací bez použití vysoké teploty
  • bez chemických konzervantů, barviv a bez lepku
  • testováno na rezidua (zbytky) antibiotik, těžkých kovů, pesticidů, BSE

Dávkování

Užívejte 1 kapsli 1x denně před jídlem, zapijte studeným nebo vlažným nápojem. Nezapíjejte teplými nápoji! Vhodné pro dlouhodobé užívání.


Složení

Množství účinných látek v doporučené denní dávce: Kravské kolostrum 400 mg.

Kravské 100% organické kolostrum v prášku 400 mg, ve veganské HPMC kapsli (BiO Certifikát DE-ÖKO-060). Protispékavá látka: stearan hořečnatý rostlinný 10 mg. Obsahuje laktózu.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vhodné pro děti od 3 let.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.