Doplněk stravy

Solgar Echinacea 100 tobolek

Značka: SOLGAR

Doplněk stravy Solgar Echinacea 520 mg obsahuje bylinný extrakt a prášek z třapatky nachové, která podporuje imunitu i normální funkce dýchacího systému.

499

Cena za 100 kusů: 499,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Solgar Echinacea 100 tobolek

50142892

Úvod

Doplněk stravy Solgar Echinacea obsahuje kombinaci bylinného extraktu a prášku z třapatky nachové. Třapatka – Echinacea purpurea příznivě ovlivňuje přirozenou obranyschopnostimunitní systém organizmu. Využívá se k podpoře normální funkce dýchacího systému i dolních močových cest. Přípravek v rostlinných kapslích je vhodný i pro vegany.

Hlavní vlastnosti

  • echinacea příznivě ovlivňuje přirozenou obranyschopnost
  • echinacea podporuje normální funkce dýchacího systému
  • echinacea přispívá k normální funkci dolních močových cest

Dávkování

Dospělí: Užívejte 1 kapsli denně, ideálně s jídlem nebo dle pokynů lékaře. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Sušený prášek z třapatky nachové (Echinacea purpurea), rostlinná kapsle: hydroxypropylmethyl celulóza, extrakt z kořene z třapatky nachové (4:1) (Echinacea purpurea), objemové činidlo (maltodextrin), protispékavá látka (rostllinný stearan hořečnatý). Neobsahuje: lepek, pšenici, mléko, sóju, kvasnice, sladidla, umělá aromata a barviva.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte nějaké léky nebo máte jakýkoli zdravotní problém, poraďte se před užitím tohoto produktu se svým lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.