Kosmetika

Ziaja Mamma Mia Tělové máslo zpevňující po porodu 200 ml

Značka: ZIAJA
Produktová řada: Mamma Mia

Zpevňující tělové máslo po porodu Ziaja Mamma Mia dokonale hydratuje a vyživuje namáhanou pokožku. Stimuluje produkci kolagenu a elastinu a viditelně zlepšuje stav pleti.

*Při nákupu nad 200 Kč sleva 25 % *Při nákupu vybraných produktů značek Ziaja a Ziaja Med v minimální hodnotě 200 Kč získáte slevu 25 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
169
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ziaja Mamma Mia Tělové máslo zpevňující po porodu 200 ml

50143797

Úvod

Zpevňující tělové máslo po porodu Ziaja Mamma Mia dokonale hydratuje a vyživuje namáhanou pokožku. Obsahuje bambucké máslo, vitamin E, výtažky z mořských řas a pupečníku asijského. Přípravek hloubkově regeneruje, posiluje přirozenou ochrannou vrstvu pokožky a zvyšuje její pevnost a pružnost. Stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, díky tomu navrací pleti svěží a mladistvý vzhled. Při pravidelném používání bude vaše pokožka viditelně pevnější a plná vitality. Obsahuje 95 % složek přírodního původu. Bez alkoholu a kofeinu.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a vyživuje namáhanou pokožku
  • stimuluje produkci kolagenu
  • oživuje povadlou pleť
  • hloubkově regeneruje a posiluje ochrannou vrstvu pleti
  • neobsahuje alkohol a kofein

Použití

1-2 krát denně naneste na pokožku těla zejména v oblasti břicha, boků, hýždí a jemně vmasírujte do úplného vstřebání. Nejlepších výsledků dosáhnete při pravidelném používání. Nepoužívejte na čerstvou jizvu po císařském řezu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.