Kosmetika

Ziaja Mamma Mia Krém proti striím 270 ml

Značka: ZIAJA
Produktová řada: Mamma Mia

Krém proti striím Ziaja Mamma dokonale hydratuje, podporuje elasticitu pokožky a nechává ji pružnou, hebkou a bez pocitu pnutí. Viditelně zlepšuje její stav a strukturu.

*Při nákupu nad 200 Kč sleva 25 % *Při nákupu vybraných produktů značek Ziaja a Ziaja Med v minimální hodnotě 200 Kč získáte slevu 25 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
185
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Ziaja Mamma Mia Krém proti striím 270 ml

50143799

Úvod

Krém proti striím Ziaja Mamma podporuje elasticitu pokožky, zanechává ji pružnou, hebkou a bez pocitu pnutí. Ideálně ho používejte již od samého začátku těhotenství, po porodu nebo při náhlých změnách hmotnosti (např. v pubertě). Krém obsahuje výtažek z pupečníku asijského, bambucké máslo, vitamin A a panthenol. Stimuluje tvorbu kolagenu, posiluje kolagenová a elastinová vlákna. Podporuje hydrolipidovou vrstvu pleti a zabraňuje jejímu vysychání. Viditelně zlepšuje stav a strukturu pokožky. Obsahuje 95 % složek přírodního původu.

Hlavní vlastnosti:

  • zabraňuje vzniku strií
  • podporuje tvorbu kolagenu a elastinu
  • zklidňuje pnutí a pocit diskomfortu

Použití

Aplikujte 2x denně v dostatečné vrstvě na náchylná místa k tvorbě strií a jemně vmasírujte do pokožky. Nejlepších výsledků dosáhnete při pravidelném používání. Nepoužívejte na čerstvou jizvu po císařském řezu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.