Doplněk stravy

Zerex Extralong 12 kapslí

Značka: ZEREX

Doplněk stravy pro muže Zerex Extralong obsahuje přírodní látky, které příznivě ovlivňují kvalitu intimního života, sexuální vitalitu a dobrou erekci.

799

Cena za 1 kus: 66,58 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Zerex Extralong 12 kapslí

50143852

Úvod

Snížená hladina mužských hormonů, problémy s prostatou, ale také nervozita a stres, to vše může narušit kvalitu intimního života. Doplněk stravy pro muže Zerex Extralong obsahuje přírodní látky, které příznivě ovlivňují sexuální vitalitu (kotvičník, ženšen), zinek + látky podporující prokrvení (ginkgo a L-arginin). Stopový prvek zinek se podílí na udržení normální krevní hladiny testosteronu – mužského pohlavního hormonu, což úzce souvisí s reprodukčními funkcemi. Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) také působí na hormonální aktivitu a správnou činnost pohlavních orgánů, podporuje energii, tělový a svalový tonus. Ženšenový kořen je tradiční pomocník pro dobrou erekci, má pozitivní vliv na výkonnost a kondici. Tabletu s rychlým nástupem účinku stačí užít 60 minut před pohlavním stykem.

Aktivní látky v přípravku Zerex Extralong

  • kotvičník přispívá k normální funkci reprodukčního systému i močové soustavy, podporuje energii a svalový tonus
  • ženšen (ginseng) podporuje erekci, příznivě ovlivňuje fyzické zdraví, výkonnost i duševní pohodu
  • ginkgo podporuje mikrocirkulaci krevního systému
  • L-arginin výchozí látkou pro produkci oxidu dusnatého, který rozšiřuje cévy a usnadňuje tak prokrvení celého těla, tedy i svalů a pohlavních orgánů
  • zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci a k udržení normální hladiny testosteronu v krvi

Dávkování

Užívejte 1 kapsle nalačno, asi hodinu před sexuálním aktem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Doba nástupu účinku je individuální a závislá na věku, zdravotním a psychickém stavu jedince. Maximální denní dávka jsou 2 kapsle.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na některou složku přípravku. Nekombinovat s alkoholem. Ginkgo biloba může snižovat srážlivost krve. Neužívejte, pokud jste měli nedávno cévní mozkovou příhodu, srdeční infarkt nebo pokud máte nízký krevní tlak, případně jiné blíže nezjištěné problémy se srdcem. Nevhodné kombinovat s léky na ředění krve. Výrobek je určen osobám starším 18 let. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.