Doplněk stravy

Zerex Klasik Plus 36 kapslí

Značka: ZEREX

Zerex Klasik Plus přináší posílené složení a silnější koncentraci látek, které příznivě ovlivňují kvalitu intimního života, sexuální vitalitu a vytrvalost, a také duševní pohodu.

949

Cena za 1 kus: 26,36 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Zerex Klasik Plus 36 kapslí

50143855

Úvod

Doplněk stravy pro muže Zerex Klasik Plus přináší posílené složení s L-citrulinem a silnější koncentraci látek, které příznivě ovlivňují kvalitu intimního života a sexuální vitalitu (kotvičník, maca) + látky podporující prokrvení (ginkgo a L-arginin). Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) působí na hormonální aktivitu a správnou činnost pohlavních orgánů, podporuje energii, tělový a svalový tonus. Maca peruánská má afrodiziakální účinky, podporuje vitalitu, vytrvalost, působí příznivě na fyzické i duševní zdraví. Kapsli s rychlým nástupem účinku stačí užít 60 minut před pohlavním stykem.

Aktivní látky v přípravku Zerex Klasik Plus

  • kotvičník přispívá k normální funkci reprodukčního systému i močové soustavy, podporuje energii a svalový tonus
  • maca afrodiziakální účinky a pomáhá udržovat sexuální aktivitu, podporuje vitalitu, fyzickou kondici a vytrvalost, ale také duševní pohodu
  • ginkgo podporuje mikrocirkulaci krevního systému
  • L-arginin výchozí látkou pro produkci oxidu dusnatého, který rozšiřuje cévy a usnadňuje tak prokrvení celého těla, tedy i svalů a pohlavních orgánů
  • L-citrulin podílí se na tvorbě L-argininu

Dávkování

Užívejte 3 kapsle nalačno, asi hodinu před sexuálním aktem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Doba nástupu účinku je individuální a závislá na věku, zdravotním a psychickém stavu jedince. Maximální denní dávka jsou 3 kapsle.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na některou složku přípravku. Ginkgo biloba může snižovat srážlivost krve. Nevhodné kombinovat s léky na ředění krve. Výrobek je určen osobám starším 18 let. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.