Doplněk stravy

Zerex Vitamin D 1000 IU 60 tablet

Značka: ZEREX

Zerex Vitamin D 1000 IU obsahuje 25 μg cholekalciferolu – vitamínu D3, který podporuje imunitní systém, a zejména je důležitý pro zdravé kosti a zuby.

89

Cena za 1 kus: 1,48 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Zerex Vitamin D 1000 IU 60 tablet

50143867

Úvod

Znáte přísloví „kam nechodí slunce, tam chodí lékař“? Svůj podíl na této lidové pravdě má vitamin D, který se při pobytu na slunci přirozeně tvoří v naší kůži. V období, kdy nám sluníčko chybí, je třeba dbát na dostatek vitaminu D při skladbě jídelníčku. Vitamin D podporuje imunitní systém, a zejména je důležitý pro zdravé kosti a zuby. Obsažených 25 μg cholekalciferolu – vitamínu D3 v jedné tabletě bohatě pokryje doporučenou denní dávku, a balení tak vystačí na dva měsíce. Tablety Zerex Vitamin D 1000 IU jsou vytvořeny čistě na rostlinné bázi a jsou vhodné i pro vegany.

Jaká je úloha vitaminu D v našem těle?

  • přispívá k normální funkci imunitního systému
  • přispívá k udržení normální činnosti svalů
  • přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů
  • přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku a fosforu
  • podílí se na procesu dělení buněk

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tabletu. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Jedna tableta obsahuje: Vitamin D3 (cholekalciferol) 0,025 mg (1 000 IU) (500 % referenční hodnoty příjmu). Objemové plnidlo: sorbitol, mikrokrystalická celulóza, protispékavé látky: oxid křemičitý, stearan hořečnatý.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 10 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.