Potraviny a nápoje

Alpro Barista Mandlový nápoj 1 l

Značka: ALPRO

Mandlový nápoj Alpro Barista použijte k přípravě pěny na capuccino či flat white nebo k latté art. Obsahuje rostlinné bílkoviny a vitaminy D, B2 a B12. Vegan.

Cena 49 Kč/ks při nákupu 6 ks Při nákupu 6 ks Alpro rostlinných nápojů 1 l v libovolné kombinaci (mimo Alpro Sójový nápoj 1 l a Alpro Sójový nápoj neslazený 1 l, na které platí akce zvlášť) získáte cenu 49 Kč/ks. Akce platí do 30. 04 2024 nebo do vyprodání zásob.
Skladem na e-shopu
89

Cena za 1 litr: 89,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alpro Barista Mandlový nápoj 1 l

50143734

Úvod

Mandlový nápoj Alpro Barista použijte k přípravě pěny na capuccino či flat white nebo k latté art. Lahodný nápoj obsahuje jemné tóny sladkých středomořských mandlí, které udělají z každé kávy neobyčejný gastronomický zážitek, na který jen tak nezapomenete. Má skvělou chuť a bohatou, krémovou texturu. Ideální k přípravě horké i ledové kávy. Produkt je přirozeně bezlaktózový, neobsahuje přidaný cukr ani sladidla, má nízký obsah nasycených tuků a je skvělým zdrojem vysoce kvalitních bílkovin, vlákniny, vápníku a vitamínů B2, B12 a D, takže si jej můžete vychutnat naprosto bez výčitek.

Budoucnost naší planety je rostlinná!

Občas je těžké zbavit se starých návyků, s Alpro rostlinnými alternativami to ale pro vás bude hračka. Udělejte i vy alespoň malý krok vpřed, protože i ten může znamenat velkou změnu pro planetu i pro vás. Alpro rostlinné produkty mají celkově přirozeně menší uhlíkovou stopu i menší spotřebu vody než jejich živočišná konkurence. Navíc jsou plněné do recyklovaných, recyklovatelných a rostlinných obalů. Alpro se snaží inspirovat kohokoli na téhle planetě, kdo má chuť něco změnit.

Hlavní vlastnosti:

  • přirozeně bez laktózy
  • s nízkým obsahem nasycených tuků
  • vysoce kvalitní bílkoviny a vápník
  • obsahuje vitaminy D, B2 a B12
  • ideální k latté art

Složení

Složení: pitná voda, MANDLE (2,5 %), cukr, fruktóza, regulátory kyselosti (fosforečnany draselné), uhličitan vápenatý, stabilizátory (guma gellan, karagenan, guma guar), přírodní aromata, mořská sůl. Může obsahovat stopy SKOŘÁPKOVÝCH plodů (ne arašídy). Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem.


Upozornění

Uchovávejte při teplotě do 25 °C. Po otevření skladujte v chladničce do 7 °C a spotřebujte do 5 dnů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.