Doplněk stravy

Leros Sirup Cesty dýchací 250 ml

Značka: LEROS

Sirup Leros Cesty dýchací vyniká obsahem 35 % aktivní složky. Vybrané byliny podporují zdraví dýchacích cest (tymián, proskurník, kopřiva, truskavec, fenykl).

115

Cena za 100 ml: 46,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Leros Sirup Cesty dýchací 250 ml

50144428

Úvod

Zažijte pohlazení v podobě bylinného sirupu Letos Cesty dýchací. Funkční sirup s obsahem 35 % aktivních bylinných složek je vhodný pro dospělé i děti od 6 let. Tymián, proskurník, kopřiva, truskavec, šalvěj a fenykl podporují normální funkci dýchacího systému, černý bez podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Proskurník má rovněž pozitivní vliv na trávení a činnost střev, kopřiva na kardiovaskulární systém a celkové osvěžení těla. Jitrocel kromě podpory dýchacího systému také funguje jako antioxidant a pomocník při pročištění těla, má pozitivní vliv na trávení a funkci jater.

Hlavní vlastnosti:

  • bylinný sirup s 35 % aktivní složky
  • pro dospělé a děti od 6 let
  • tymián, proskurník, kopřiva, truskavec, šalvěj, jitrocel a fenykl podporují normální funkci dýchacího systému

Dávkování

Děti od 6 do 12 let: 1 čajová lžička (5 ml) 2–3x denně. Děti od 12 let a dospělí: 1 čajová lžička (5 ml) 3–5x denně. Užívejte zředěné vodou.


Složení

Cukr 64,9 %, vodný výluh z natě šalvěje lékařské (Salviae officinalis herba) 5,3 %, kořene proskurníku lékařského (Althaeae radix) 5,3 %, natě truskavce ptačího (Polygoni avic. herba) 5,3 %, natě tymiánu (Thymi herba) 5,3 %, listu kopřivy (Urticae herba) 5,3 %, plodu fenyklu (Foeniculi fructus) 3,5 %, květu černého bezu (Sambuci nigrae flos) 1,7 %, listu jitrocele (Plantaginis folium) 1,7 %, kořene lékořice (Liquiritiae radix) 1,7 %.


Upozornění

Není určeno pro děti do 6 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Neužívejte dlouhodobě. Výrobek není náhradou pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte uvedené dávkování. Po otevření uchovávejte v zavřené lahvi v lednici a spotřebujte do 2 týdnů. Usazenina je přírodním jevem a není na závadu. Příchuť, vůně a barva se mohou lišit v závislosti na použité šarži surovin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.