Čaje a čajové směsi

Leros Svatý týden velikonoční porcovaný čaj 9x2 g

Značka: LEROS

Kolekce 9 druhů voňavých čajů Leros na každý velikonoční den. Sada obsahuje Ranní zahřátí, Očista mysli, Bylinkový detox, Malawský černý čaj, Štíhla línie, Levandulové zklidnění, Vnitřní harmonie, Dobré zažívání a Strážnický čaj.

89
Ušetříte 10%

Původní cena:  99 Kč  ·  sleva 10 Kč

Nejnižší cena před slevou: 99 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Leros Svatý týden velikonoční porcovaný čaj 9x2 g

50144429

Úvod

Užijte si čas Velikonoc s voňavými čaji Leros! Kolekce Svatý týden velikonoční obsahuje 9 druhů čajů: Ranní zahřátí, Očista mysli, Bylinkový detox, Malawský černý čaj, Štíhla línie, Levandulové zklidnění, Vnitřní harmonie, Dobré zažívání a Strážnický čaj. V sadě naleznete povídání o zvycích a tradicích každého velikonočního dne. Na Květnou neděli si užijte dlouhou snídaní s čajem Ranní zahřátí. Modré pondělí, tradičně věnované úklidu, očistě a střídmosti, začněte šálkem Očisty mysli. O Šedivém úterý vám Bylinkový detox pomůže vymést vše nechtěné z těla i duše. Pravý Malawský černý čaj si vychutnejte na Škaredou středu. Zelený čtvrtek přivítejte Štíhlou linií se svěží mátou, kopřivou a břízou. Na kouzelný a magický Velký pátek je tu pro vás Levandulové zklidnění s aromatickými květy levandule a heřmánku. Na Bílou sobotu se nalaďte s vnitřní harmonií, zapalte svíci, aby byl zažehnut nový plamen a naslouchejte zvonění v kostele. Na Boží hod si dopřejte plný stůl, oslavte svátky jara a nezapomeňte na pohlazení pro váš žaludek v podobě šálku Dobrého zažívání. Na veselé Velikonoční pondělí si připravte šálek čaje ze Strážnice s listy vinné révy, květy chrpy a sedmikrásky. 

Hlavní vlastnosti:

  • kolekce 9 druhů bylinných čajů
  • na každý velikonoční den 
  • skvělý dárek pro vaše blízké

Leros Svatý týden velikonoční 9x2 g2


Složení

RANNÍ ZAHŘÁTÍ: List myrty obecné (35 %), černý čaj (30 %), oddenek zázvoru (15 %), kořen lékořice (10 %), nať máty peprné (10 %). MYSL OČISTA: Nať šanty (55 %), nať řimbaby (25 %), kořen ženšenu (10 %), list eukalyptu (5 %), hřebíček (5 %). BYLINKOVÝ DETOX: Kořen smetanky s natí (20 %), nať kopřivy (18 %), nať vřesu (10 %), rooibos (10 %), kůra vilcacory (10 %), nať máty peprné (10 %), kůra skořice (10 %), plod klanoprašky (5 %), kořen lopuchu (5 %), kořen kurkumy (2 %). VNITŘNÍ HARMONIE: Nať bazalky posvátné (tulsi) (40 %), nať jestřabiny (15 %), kořen mrkve (30 %), květ slézu (15 %). ŠTÍHLÁ LINIE: PhuEr - černý čaj (20 %), zelený čaj (20 %), nať máty peprné (20 %), list maté (10 %), list břízy (10 %), nať kopřivy (10 %), plod fenyklu (5 %), mořská řasa – chaluha bublinatá (5 %). LEVANDULOVÉ ZKLIDNĚNÍ:Květ heřmánku (70 %), květ levandule (30 %). MALAWSKÝ ČERNÝ ČAJ: Čaj pravý černý. DOBRÉ ZAŽÍVÁNÍ: Nať máty peprné (30 %), citronová tráva (20 %), nať mateřídoušky (20 %), plod kmínu (10 %), květ heřmánku (10 %), oddenek zázvoru (10 %). STRÁŽNICKÝ ČAJ: List vinné révy (25 %), jablka (25 %), oplodí šípku (13 %), květ bezu černého (10 %), meduňková nať (10 %), květ sedmikrásky (8 %), kořen pampelišky (7 %), květ chrpy (2 %).


Upozornění

RANNÍ ZAHŘÁTÍ: Výrobek není určen pro děti do 10 let, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.
MYSL OČISTA: Nevhodné pro osoby s vysokým krevním tlakem. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.
BYLINKOVÝ DETOX: Není určeno pro děti do 6 let, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.
MALAWSKÝ ČERNÝ ČAJ: Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chráněn před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.
ŠTÍHLÁ LINIE: Výrobek není určen pro děti do 6 let. Výrobek obsahuje kofein. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi.
LEVANDULOVÉ ZKLIDNĚNÍ: Výrobek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.
VNITŘNÍ HARMONIE: Výrobek není určen pro děti do 6 let, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.
DOBRÉ ZAŽÍVÁNÍ: Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen pro děti do 3 let.
STRÁŽNICKÝ ČAJ: Výrobek není určen pro děti. Použití v těhotenství a v období kojení konzultujte s lékařem. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.
Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chráněn před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.