Drogerie

Tierra Verde Máchadlo prádla BIO levandule 1 l

Máchadlo prádla v BIO kvalitě s vůní levandule zabraňuje šednutí prádla a odstraňuje neutralizuje prací lázeň. Ideální pro ekzematiky, děti a osoby s citlivou pokožkou.

129
Ušetříte 19%

Původní cena:  159 Kč  ·  sleva 30 Kč

Nejnižší cena před slevou: 159 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Tierra Verde Máchadlo prádla BIO levandule 1 l

50144711

Úvod

Máchadlo prádla v BIO kvalitě s vůní levandule zabraňuje šednutí prádla a zanechává svěží a syté barvy. Ideální pro ekzematiky, děti a osoby s citlivou pokožkou. Mírně kyselé máchadlo neutralizuje prací lázeň, odstraňuje z prádla zásadité prací prostředky. Přirozené pH pokožky je jemně kyselé, proto tento přípravek zajišťuje ty nejlepší podmínky pro styk látky s pletí. Nedráždí pokožku, zamezuje nepříjemným pocitům pnutí a diskomfortu.

Hlavní vlastnosti:

  • neutralizuje prací prostředky
  • šetrné k pokožce
  • zanechává svěží a syté barvy

Rozdíl mezi aviváží a máchadlem: Aviváž se používá k omezení statické elektřiny ze syntetického textilu. Uhladí textilní vlákna tím, že je obalí. To ale vede ke snížení savosti a prodyšnosti prádla, proto by se aviváž neměla používat na bavlněné a funkční sportovní oblečení.


Složení

< 5 % neiontové povrchově aktivní látky, kyselina citronová, přírodní levandulová silice v bio kvalitě (Lavandula Hybrida Grosso), linalool.


Použití

Na 4,5 kg prádla - 30 ml při praní v pracím gelu či prášku, 45 ml při praní v mýdlových vločkách nebo slizu. Lijeme do zásobníku na aviváž. Při tvrdé vodě přidáme dalších 15 ml máchadla a použijeme změkčovač vody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.