Doplněk stravy

GymBeam BCAA 4:1:1 Instant orange 500 g

Značka: GYMBEAM

GymBeam BCAA 4:1:1 Instant orange jsou aminokyseliny s rozvětveným řetězcem L-leucin, L-isoleucin a L-valin v optimálním poměru a ve snadno rozpustné formě.

615

Cena za 100 g: 123,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GymBeam BCAA 4:1:1 Instant orange 500 g

50143403

Úvod

BCAA tvoří až třetinu svalových proteinů a jsou potřebné pro tvorbu bílkovin potřebných k regeneraci, růstu a udržení svalové hmoty. GymBeam BCAA 4:1:1 Instant orange jsou aminokyseliny s rozvětveným řetězcem L-leucin, L-isoleucin a L-valin v optimálním poměru a ve snadno rozpustné (instantní) formě. GymBeam BCAA 4:1:1 Instant jsou vyrobené procesem fermentace (kvašení), tudíž šetrnou metodou, která nevyužívá chemikálie a zpracování při vysokých teplotách. Výsledkem fermentace jsou aminokyseliny vyšší kvality, které neobsahují alergeny. Tyto fermentované BCAA nepění a jsou skvěle rozpustné ve vodě.

Kdy užívat BCAA?

L-Leucin, L-Isoleucin a L-Valin jsou esenciální aminokyseliny, které tělo nedokáže syntetizovat, a proto musí být doplňovány stravou či výživovými doplňky. Intenzivní trénink nebo jiná fyzická zátěž vyčerpávají energetické zásoby, a po použití glukózy v krvi začne tělo využívat zásoby glykogenu ve svalech. Z tohoto důvodu se doporučuje užívat BCAA před tréninkem, což předchází odbourávání glykogenu a rozpadu svalové tkáně. Podáním BCAA Instant po náročném tréninku se postaráte o příděl aminokyselin abyste podpořili regeneraci svalových tkání. Jednou dávkou doplníte až 6 g aminokyselin.  

Hlavní vlastnosti

  • BCAA v optimálním poměru 4:1:1
  • vyrobené metodou fermentace, která je šetrnější
  • jedna dávka obsahuje až 6 g BCAA
  • jsou snadno rozpustné a nepění
  • z rostlinných surovin – vhodné i pro vegetariány a vegany
  • lahodná příchuť pomeranč

Dávkování

Rozmíchejte ¾ odměrky (6 g) s 200-250 ml vody. Optimálně užívejte 2-4x denně, a to před tréninkem, během tréninku, po tréninku nebo před spaním.


Složení

L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, kyselina citrónová, přírodní pomerančova aroma, barvivo: betakaroten, sladidlo (sukralóza).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Skladujte mimo dosah dětí.    


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.