Doplněk stravy

GymBeam ThorShot lemon lime 60 ml

Značka: GYMBEAM

GymBeam ThorShot je předtréninkový stimulant, který posune váš trénink na vyšší level. Obsahuje 200 mg kofeinu, který podporuje zvýšení vytrvalostního výkonu.

Příchuť
29

Cena za 100 ml: 48,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GymBeam ThorShot lemon lime 60 ml

50143411

Úvod

GymBeam ThorShot je předtréninkový stimulant na bázi ověřených ingrediencí, který posune váš trénink na vyšší level. Obsahuje 200 mg kofeinu + aminokyseliny Beta-alanin, AAKG (Arginin-Alfa-Ketoglutarát), taurin a Citrulin Malát (kombinaci neesenciální aminokyseliny L-citrulinu a energizující kyseliny jablečné). Arginin je prekurzorem oxidu dusnatého, který způsobuje vazodilataci (rozšíření) cév. Citrulin Malát zvyšuje produkci NO skrze zvýšení plazmatické hladiny argininu. Kofein je psychoaktivní stimulant zvyšující koncentraci a energetickou hladinu. Tento pre-workout je určený pro sportovce nad 18 let, kteří potřebují před tréninkem nabudit a dodat svému tělu pořádnou dávku energie. Vzhledem k tomu, že podporuje výkonnost a zvyšuje koncentraci, připraví vás na trénink i v případě, že nemáte chuť cvičit*.

Hlavní vlastnosti

  • pre-workout v ampulce
  • s aminokyselinami a kofeinem
  • kofein pomáhá zlepšit soustředění a zvýšit vytrvalostní výkon

Dávkování

Už jedna ampulka tohoto zajistí, že budete připraveni podat maximální výkon! Užijte jednu ampulku (60 ml) 15-30 minut před tréninkem. Před použitím nezapomeňte protřepat. Vzhledem k tomu, že obsahuje kofein, nedoporučujeme užívat večer a 5 hodin před spánkem.


Složení

Voda, Beta-Alanin, L-Arginin Alfa-Ketoglutarát, citrulin, taurin, aroma, regulátory kyselosti: kyselina citrónová, magnézium laktát, synefrin, zahušťovadlo: xanthanová guma, kofein, sladidlo (sukralóza), konzervační látky: benzoát sodný, sorbát draselný, vitamín B6 hydrochlorid (pyridoxin).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Obsahuje kofein (200 mg v jedné dávce). Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Určeno pro osoby starší 18 let. Je nevhodný pro těhotné a kojící ženy. V případě, že máte jedno z následujících onemocnění: vysoký nebo nízký krevní tlak, srdeční arytmie, jakékoliv problémy se srdcem, dysfunkce nebo problémy jater, cukrovku, psychické poruchy, problémy s prostatou nebo dýcháním, konzultujte užívání tohoto doplňku s lékařem. V žádném případě nekombinujte s alkoholem nebo drogami! Snižte příjem kofeinu z jiných zdrojů (např. káva, čaj atd.). Před užitím si prostudujte návod k použití a dodržujte doporučené dávkování. Tento doplněk neobsahuje žádné dopingové látky. Před zahájením jakéhokoliv tréninkového úsilí se poraďte s trenérem. Neslouží jako náhrada pestré a rozmanité stravy. Skladujte mimo dosah malých dětí. 

* Kofein pomáhá zlepšit soustředění. Kofein pomáhá zvýšit čilost/hbitost a zvýšení vytrvalostního výkonu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.