Doplněk stravy

GymBeam Chitosan 500 mg 120 tablet

Značka: GYMBEAM

GymBeam Chitosan obsahuje nestravitelný polysacharid chitosan, který se při průchodu trávicím traktem mění v gel, zvětšuje svůj objem a podporuje pocit sytosti.

189

Cena za 1 kus: 1,58 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GymBeam Chitosan 500 mg 120 tablet

50143419

Úvod

GymBeam Chitosan je kombinací polysacharidu chitosanu s vitaminem C. Chitosan se získává z chitinu, který pochází nejčastěji ze schránek mořských korýšů. Tato látka, na rozdíl od běžných polysacharidů, se v našem těle nerozkládá na energii a je pro nás nestravitelná. Jejím přínosem je, že při průchodu trávicím traktem získává gelovitou strukturu, zvětšuje svůj objem a může tím podpořit pocit sytosti. Užívání chitosanu je tak vítanou podporou, pokud se snažíte snížit svůj kalorický příjem.

Hlavní vlastnosti

  • chitosan v zažívacím systému zvětšuje svůj objem, čímž podporuje pocit sytosti
  • vitamin C přispívá ke snížení únavy a vyčerpání a podporuje imunitu
  • vitamin C přispívá k normálnímu energetickému metabolizmu

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tabletu – 30 minut před jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Chitosan, objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), protihrudkující činidlo (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), vitamín C (Kyselina L-askorbová). V jedné tabletě: chitosan 500 mg, vitamín C (jako kyselina askorbová) 50 mg (62,5 % referenční hodnoty příjmu).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky. Produkt není určený pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.