Doplněk stravy

GymBeam Lipozomální Vitamín C 60 kapslí

Značka: GYMBEAM

GymBeam Lipozomální Vitamín C dosahuje vysoké vstřebatelnosti okolo 95 %. Vitamin C podporuje imunitu a pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání.

385

Cena za 1 kus: 6,42 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GymBeam Lipozomální Vitamín C 60 kapslí

50143429

Úvod

GymBeam Lipozomální Vitamín C dosahuje vysoké vstřebatelnosti okolo 95 %, díky výrobní technologii LipoCellTech™. Vitamin C, přestože se účastní řady biologických pochodů, naše tělo nedokáže vytvořit. Je důležitý pro naši imunitu, ovlivňuje normální energetický metabolizmus a pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání. Vitamin C také přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí, chrupavek a kůže.

Hlavní vlastnosti

  • vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • vitamin C působí jako antioxidant a podporuje fungování imunitního systému
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí, chrupavek a kůže
  • 500 mg vitamínu C v jedné kapsli
  • dobře vstřebatelná forma

Dávkování

Užívejte 1-2 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Vitamín C (kyselina L-askorbová), LipoCellTech™ lipozomální směs: fosfolipidy kyseliny palmitové a olejové, objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), hypromelózová kapsle, protispékavé činidlo (stearan hořečnatý).  V jedné kapsli: vitamín C 250 mg (312,5 % referenční hodnoty příjmu), LipoCellTech™ lipozomální směs 214 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt není určen pro děti. Těhotné a kojící ženy by měly užívání produktu konzultovat se svým lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.