Ostatní příkrmy

Hipp DEZERT BIO Ovesná kaše s mangem a banánem 160 g

Značka: HIPP

Ovesná kaše s ovocem Hipp DEZERT BIO dodá vašemu strávníkovi energii na celé dopoledne. Je bez přidaného cukru a mohou si na ní pochutnat děti od ukočeného 10. měsíce věku.

53

Cena za 100 g: 33,13 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hipp DEZERT BIO Ovesná kaše s mangem a banánem 160 g

50144380

Úvod

Hipp DEZERT BIO mléčná snídaňová ovesná kaše dodá vašemu děťátku energii na celé dopoledne. Lahodná kombinace ovesné kaše se sladkými banány a mangem potěší každý mlsný jazýček. Kaše obsahuje přidaný vitamín B1, který je důležitý pro dobré využití energie a nervový systém. Abyste tuto pochoutku mohla děťátku servírovat plně bez výčitek, je bez přidaného cukru (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry), nez přídavku aromat, barviv a konzervačních látek (dle zákona). Kaše výborně chutná jak teplá, tak studená.

Hlavní vlastnosti:

  • bez přídavku cukrů (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry)
  • bez přídavku aromat, barviv a konzervačních látek (dle zákona)
  • s přidaným vitamínem B1
  • BIO kvalita
  • pro děti od ukončeného 10. měsíce


Složení

Mléko* 45%, voda, odtučněné mléko* 15%, mango* 7%, celozrnná ovesná mouka* 5%, ovesné 2,5%, banány* 1,5%, rýžový škrob*, vitamín B1(thiamin mononitrát). Obsahuje lepek.
*z ekologického zemědělství
Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučně.


Použití

Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Ověřte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.