Ostatní příkrmy

Hipp MLÉČNÁ KAŠE BIO Na noc rýžová 190 g

Značka: HIPP

Mléčná kaše Hipp BIO rýžová zasytí bříško vašeho miminka na celou noc. Je bez přidaného cukru a mohou si na ní pochutnat děti od ukončeného 8. měsíce věku.

55

Cena za 100 g: 28,95 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hipp MLÉČNÁ KAŠE BIO Na noc rýžová 190 g

50144381

Úvod

Hipp MLÉČNÁ KAŠE BIO rýžová vašeho malého strávníka skvěle zasytí na noc, a podpoří jeho klidný spánek. Kaše obsahuje přidaný vitamín B1, který je důležitý pro dobré využití energie a nervový systém. Obsahuje také vápník pro pevné kosti a zuby, a vitamíny A a D. Abyste tuto pochoutku mohla děťátku servírovat plně bez výčitek, je bez přidaného cukru (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry), nez přídavku aromat, barviv a konzervačních látek (dle zákona). Kaše výborně chutná jak teplá, tak studená.

Hlavní vlastnosti:

  • bez přídavku cukrů (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry)
  • bez přídavku aromat, barviv a konzervačních látek (dle zákona)
  • s přidaným vitamínem B1, A, D a vápníkem
  • bez lepku
  • BIO kvalita
  • pro děti od ukončeného 8. měsíce
  • chutná studená i teplá


Složení

Mléko*65 %, vařená rýže*19 %, voda, rýžové vločky* 2,2 %*, řepkový olej*, uhličitan vápenatý, vitamín B1 (thiamin mononitrat), vitamin A (retinyl acetat), vitamin D (cholekalciferol). Bez lepku.
*z ekologického zemědělství
Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučně.


Použití

Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Ověřte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.