Kosmetika

Dermedic Capilarte Šampon pro stimulaci růstu vlasů 300 ml

Značka: DERMEDIC
Produktová řada: Capilarte
5.0

Šampon pro stimulaci růstu vlasů od značky Dermedic Capilarte šetrně čistí, zklidňuje a stimuluje vlasovou pokožku k růstu vlasů. Vaše kadeře tak získají na objemu a síle.

239
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dermedic Capilarte Šampon pro stimulaci růstu vlasů 300 ml

50131086

Úvod

Šampon pro stimulaci růstu vlasů od značky Dermedic Capilarte šetrně čistí, zklidňuje a stimuluje vlasovou pokožku k růstu vlasů. Vaše kadeře tak získají na objemu a síle. Zvláčňující složení s antioxidanty intenzivně pečuje o pokožku hlavy a chrání ji před vnějšími vlivy. Šampon pomáhá aktivovat vlasové kořínky, tím podporuje růst vlasového vlákna. Při pravidelném používání budou vaše délky pevnější, silnější a viditelně lesklejší. Dermatologicky testováno.

Hlavní vlastnosti:

  • šetrně čistí, zklidňuje vlasovou pokožku
  • podporuje růst vlasů
  • zklidňuje podrážděnou pokožku hlavy

Použití

Vmasírujte malé množství šamponu na vlhkou pokožku hlavy. Ponechte 2 minuty působit a důkladně opláchněte. Po 3 měsících používaní doporučujeme měsíční přestávka.


O značce

Zkušenosti dermatologů jsou základním kamenem značky Dermedic, která je odborníkem na speciální péči o citlivou pleť. Zpracování receptur probíhá za využití globálních technologií a nejnovějších trendů v dermatologii.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.