Kosmetika

Gabriella Salvete Belly Patch remodelační náplasti 8 ks

Produktová řada: Gabriella Salvete

Gabriella Salvete Belly Patch remodelační náplasti pomáhají zpevnit pokožku v oblasti břicha. S obsahem kofeinu a Ginkgo biloby.

189
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Gabriella Salvete Belly Patch remodelační náplasti 8 ks

50142620

Úvod

Remodelační náplasti Gabriella Salvete Belly Patch s obsahem kapsaicinu, kofeinu a Ginkgo biloby jsou ideálním doplňkem, pokud pracujete na zpevnění problémových partií v oblasti břicha. Náplasti tonizují pokožku, zlepšují její elasticitu a mají mírně hřejivý účinek. Zkombinujte péči o pokožku lehkým fyzickým cvičením a optimálním množstvím vyvážené stravy, a brzy poznáte rozdíl!

Hlavní vlastnosti:

  • tonizují pokožku, zlepšuje její elasticitu
  • snadno se přizpůsobí anatomickému tvaru těla
  • mírný hřejivý účinek

Použití

Důkladně osušte pokožku a zbavte ji případných zbytků kosmetických přípravků. Odstraňte z náplasti ochranný film a nalepte ji přesně doprostřed břicha. Zlehka přitlačte, odstraňte boční ochranný film a držte na břiše po dobu 3 až 5 vteřin. Poté se 2 až 3 minuty nehýbejte, aby náplast správně přilnula k pokožce. Nechte působit 6 až 8 hodin. Poté náplast odstraňte.

Doporučení:

Po prvním použití sundejte náplast po 4 až 6 hodinách a s každým dalším použitím postupně zvyšujte dobu působení na 8 hodin. Dodržujte lepení náplasti na stejnou oblast břicha. Při případných problémech s odstraněním náplasti je možné před aplikací nanést tělové mléko, které po vstřebání očistěte a až poté nalepte náplast.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.